banner388
banner390
banner410
banner408

Vali Kaymak başarı diledi

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu, Samsun Valisi Osman Kaymak'ı ziyaret etti.

banner269

Vali Kaymak başarı diledi

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu, Samsun Valisi Osman Kaymak'ı ziyaret etti.

27 Mart 2018 Salı 15:09
Vali Kaymak başarı diledi

14. Dönem Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette MMO Samsun Şubesi’nin 2018-2019 dönemi şube çalışma programı ve yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


 
Ziyaretle ilgili konuşan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, gerçekleştirilen olağan genel kurulu ve seçimleri sonrası üyelerinin teveccühü ile oluşan 14. Dönem Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu’nun birlikte düşünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol eden yaklaşımla, demokratik katılımcı yönetim anlayışı ile üyelerine, Samsun’a ve ülkeye hizmet etmeye çalışacaklarını dile getirdi. 

Vali Osman Kaymak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması dileklerinde bulunarak, başarılar diledi. 

Ziyarete ayrıca; MMO Samsun Şube Başkan Yardımcısı Özkan Er, Sekreter Üye Nail Yolaydın, Sayman Üye Bekir Akarsu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Ünsal Kıran, Mehmet Saraçoğlu, Ömer Yardımcı, Erdi Yıldırım, Ali Dinler, Nuri Özdoğan ve Teknik Görevli Soner Akyıldız katıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.