banner388

Vali Kaymak'a Kıbrıslı gazilerden ziyaret

Kıbrıs Muharip Gaziler Derneği, Samsun Valisi Osman Kaymak'ı ziyaret etti.

Vali Kaymak'a Kıbrıslı gazilerden ziyaret

Kıbrıs Muharip Gaziler Derneği, Samsun Valisi Osman Kaymak'ı ziyaret etti.

20 Temmuz 2017 Perşembe 10:34
Vali Kaymak'a Kıbrıslı gazilerden ziyaret

Samsun Haber - Kıbrıs Barış Harekatı'nın 43. yıldönümünde Samsun Muharip Gaziler Derneği, Vali Osman Kaymak'a ziyarette bulundu.


Vali Kaymak, Gazilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril,  Kıbrıs Barış Harekatı ile ilgili anılarını anlattı ve Vali Kaymak'a 63 Kore gazisinin anılarının bir arada toplandığı kitabı hediye etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, ziyarette yaptığı konuşmada, "20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı'nın 43. yıldönümü nedeniyle tören düzenlemek istedik. Bu vesileyle sizi ziyaret etmek istedik. Bizler şehit aileleri ve gaziler olarak her zaman devletimizin yanındayız. Bu konuda Samsunlu gaziler olarak çok hassasiyet gösteriyoruz. İnşallah birlikte çok güzel görevler yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.


Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun'da görev yapmaktan duyduğu gururu dile getirerek, "Bugün Kıbrıs Barış Harekatı'nın 43. yıldönümü. Bu harekata katılan şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de Allah uzun ömürler versin" dedi.

Son Güncelleme: 20.07.2017 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa Aksu 2017-07-20 12:43:51

şu adamları yormayın makamınıza getirmek için eliniz ayağınız tutuyor siz gidin