banner388
banner390
banner410
banner408

Vali Dağlı: Tavizsiz denetlenecek

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, saat 21.00’de başlayacak hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması öncesi vatandaşlara uyarıda bulundu.

banner269

Vali Dağlı: Tavizsiz denetlenecek

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, saat 21.00’de başlayacak hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması öncesi vatandaşlara uyarıda bulundu.

09 Nisan 2021 Cuma 20:05
Vali Dağlı: Tavizsiz denetlenecek

Sosyal medya hesabından vatandaşlara seslenen Vali Dağlı, “Kıymetli hemşehrilerim; korona virüs vaka sayılarında uzunca bir süredir devam eden artış ivmesi, tedbir ve kurallara uyma noktasında çok daha dikkatli olmamız gerektiğini ortaya koymaktadır. Bu bağlamda, akşam saat 21.00'de başlayacak olan ve Pazartesi günü saat 05.00'te sona muafiyet sebebinin zaman ve güzergâh açısından uyumluluk gösterip göstermediğinin tavizsiz denetleneceğini ve ihlal halinde cezai yaptırımla karşılaşabileceğimizi unutmayalım. Tedbirlere ve kurallara harfiyen uyan vatandaşlarımıza anlayış, sabır ve fedakarlıkları için teşekkür ediyor, mübarek Ramazan ayında hep birlikte sosyal hareketliliği azaltarak, salgını kontrol altına alabilmeyi ve bayrama çok daha sağlıklı ve huzurlu girebilmeyi temenni ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunVali Zülkif Dağlı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2021-04-09 21:36:52

İyi valimiz varmış görebildik , şükür olsun kavuşturana, yönettiği şehir türkiye 1.liğinden world cup,a gözünü dikmişti ne güzel neden rahatsız ettiniz valimizi.

Avatar
Bakseen55 2021-04-10 11:57:11

Bende diyorumki bir insan olarak ve sayın valime sayın valim öncelikle saygılarımı sunuyorum fakat bir görevlendirme yapılacaksa günü birlik ilçelere merkezden ilçedeki polis merkeze gidip gelsinki kimse kimsenin tanıdığı olmasın ve sokak da korku olsun ve ceza müeyyide yani ceza kesilsin bir ilçe de çalışan polis küçük yerde ceza kesmes tamamen benim fikrim bu yüzden ilçelerede düzenleme olsa iyi olur nöbetteyim dünya geçen oluyor şahsen ben işe giderken birkez olsun durdurulmadım ilçede ve ilçedeki polis abiler ne yapıyor arz ederim ilçedekileri merkeze merkezdekileri ilceye günü birlik takaslı yapmanız saygılar sunuyorum