banner388
banner390
banner410
banner408

Vali Dağlı Huzurevi Sakinleri İle İftarda Buluştu!

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, huzurevi sakinleri ile birlikte iftar yaptı.

banner269

Vali Dağlı Huzurevi Sakinleri İle İftarda Buluştu!

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, huzurevi sakinleri ile birlikte iftar yaptı.

18 Nisan 2022 Pazartesi 22:58
Vali Dağlı Huzurevi Sakinleri İle İftarda Buluştu!

Vali Zülkif Dağlı ve eşi Nurgül Dağlı, Ladik Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı ve protokol üyeleriyle birlikte, Ladik ilçesinde bulunan Kemal Kaplan Huzurevinde kalan büyüklerle iftarda bir araya geldi.

Gençlerin toplumsal kurallar ve ahlaki değerler ışığında doğru bir şekilde yetişmesine ilham veren, onlara saygı ve sevgi çerçevesinde hayat boyu tecrübelerini aktaran yaşlıların 'en kıymetli değerler' olduğunu ifade eden Vali Dağlı, “Kültürümüzü yarınlara taşımamızı sağlayan siz kıymetli büyüklerimize, toplum olarak yaşamın her anında saygı ve hoşgörü göstermek, vefa borcumuzu hayır dualarınızı alarak ödemek en güzel erdemlerdendir" dedi.

Büyüklerin mübarek Ramazan ayını tebrik eden Dağlı, şunları söyledi:
“Allah, siz başımızın tacı yaşlılarımızın devletimiz ve milletimiz için yaptığınız hayır dualarının eksikliğini göstermesin. Hepinize huzurlu, sağlıklı ve uzun ömürler versin.”

Kaynak: İha

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇETİN 2022-04-19 10:22:07

Harika sayın vali... Keşke bizlerde saygı değer yaşlılarımızla böyle birlite olabilsek...çok güzel bir ortam...