banner388

Vali Dağlı'dan sokağa çıkma yasağıyla ilgili önemli uyarı!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, sosyal medya hesabından sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Vali Dağlı'dan sokağa çıkma yasağıyla ilgili önemli uyarı!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, sosyal medya hesabından sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

13 Mart 2021 Cumartesi 17:51
Vali Dağlı'dan sokağa çıkma yasağıyla ilgili önemli uyarı!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı sokağa çıkma yasağı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli Samsunlular, Kontrollü normalleşme döneminde kurallara uymanın her zamankinden daha önemli hale geldiğini unutmayalım.

Bu akşam saat 21.00'de başlayacak ve 15 Mart 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasını bir yasak olarak değil,sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere pandeminin başından itibaren özveri ve fedakarlıkla çalışan tüm görevlilerimize destek olarak görelim. Hem kendi sağlığımız hem de toplum sağlığı için uygulanan tedbir ve kısıtlamalardan etkilenen esnaf ve vatandaşlarımızı göz önüne alarakbilinçli hareket edelim.

Bu mücadeleden daha az kayıp ve daha az acıyla çıkabilmek için öncelikle maske, mesafe ve temizlik kurallarına her zamankinden çok daha hassasiyetle riayet edelim.Bugüne kadar tüm tedbir ve kısıtlamalara hassasiyetle uyarak evlerinde kalan ve koronavirüsün yayılım hızının kontrol altına alınması için gayret gösteren duyarlı vatandaşlarımıza anlayış, sabır ve fedakarlıkları için teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dasdsa 2021-03-13 17:57:23

siz kurallara uyuyormusunuzda halkdan kurallara uymalarını bekliyorsunuz, vahşi batıya çevirdiniz ülkeyi intihar eden edene yoksulluk aldı başını gitti, ne kadarda umursuyorsunuz..

Avatar
Murat 2021-03-13 19:54:15

Siyaset yapma lan odediklerin dünyada da var.

Avatar
zeki 2021-03-13 20:42:24

Hehe vatandaşa gelince kural size gelince normalleşme.Bu virüs asla bitmeyecek.

Avatar
Canikli55 2021-03-13 21:02:21

Kiöse maske takmıyor parklarda bahcelerde her yerde salın sivil polisleri devlet parasına para katsın salgında azalsın hatta bitsin kardeşim bascaksın cezayı herkese bas bas bas

Avatar
Meltem 2021-03-13 23:01:03

Coranadan ölmeyenler zaten ya intihar ediyor yada cinnet gecirip katliam yapiyor