banner388

Vakalar arttı, Vali Dağlı uyardı

Valisi Dr. Zülkif Dağlı, korona virüs vakalarının artmasıya vatandaşları çıkma kısıtlamalarını ihlal etmemeleri yönünde uyardı.

Vakalar arttı, Vali Dağlı uyardı

Valisi Dr. Zülkif Dağlı, korona virüs vakalarının artmasıya vatandaşları çıkma kısıtlamalarını ihlal etmemeleri yönünde uyardı.

19 Şubat 2021 Cuma 22:38
Vakalar arttı, Vali Dağlı uyardı

Salgının ancak tedbirlere uymakla atlatılabileceğini söyleyen Vali Dağlı, “Kıymetli hemşehrilerim; korona virüsü vakalarında yaşanan artışın önüne geçmek için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları, salgının kontrol altına alınabilmesi açısından önem arz etmekle birlikte, bu mücadelede başarıyı yakalayabilmemiz, ancak sizin gayret ve desteğinizle olacaktır” dedi.
Kısıtlamalarda sıkı denetimler uygulandığına işaret eden Dağlı, “Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olanların, muafiyet sebebinin zaman ve güzergâh açısından uyumluluğu kontrol noktalarımızda denetleneceğinden, herhangi bir cezai yaptırımla karşılaşmamanız için bu hususa dikkat etmenizi istirham ediyor, hassasiyetiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nurekli 2021-02-20 08:21:49

SAYİN VALİM HERKEZİN ELİNDE NEREDEN ALDİHİ BELLİ OLMAYAN BELGE HERKEZ DOKAKTA BELEDİYELER KURİMLAR İZİN BELGEDİ DAGİTİYORLAR . HRRKEZ BİR YOLUNU BULMUS VEFA GOREBLİDİ BELGESİ OLAN SAHSA VEFA GOREVİ NEFİR DEFİM BİLMİYOR ALYİNDA MOLUONLUK ARABAYLA GEZİYOR

Avatar
Vatandas 2021-02-20 20:51:42

Okulun bahçesinde 6 genç semaver yaptı saatlerce sosyal mesafe sıfır bir tane görevli görmüyoruz sokaklarda bir markettir tutturmuş geziyorlar samsunu hafta ici değil hafta sonu kısıtlamaları mah vedoyor