banner388

Uzun Namlulu Saldırı Davasına Ceza Yağmuru!

Geçen yıl Kasım ayında 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırının davası görüldü.

Uzun Namlulu Saldırı Davasına Ceza Yağmuru!

Geçen yıl Kasım ayında 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırının davası görüldü.

10 Kasım 2016 Perşembe 21:15
Uzun Namlulu Saldırı Davasına Ceza Yağmuru!

Geçen yıl Kasım ayında 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırının davası görüldü. Görülen dava sonucunda saldırıyla ilgisi bulunduğu tespit edilerek yakalanmış olan 8’i tutuklu olmak üzere toplamda 10 kişi adeta ceza yağmuruna tutuldu.
Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen dava sonucunda A. B. B., A. B., M. G., M. K., S. A. ve S. K., saldırıda yaralanan A. S.'yi öldürmeye teşebbüsten ve E. T.'yi yaralamak her birine 12 yıl 6 ay 2'şer gün hapis cezası verildi. 18 yaşından küçük olan B.A. ise A. S.'yi canına kıymaya kalkışmaktan 7 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası verildi. M. K.’ya, kötü nitelikle silah bulundurmaktan 5 yıl 4 ay 24 hapis ve 10 bin 800 lira da adli para cezası verildi. M. G., A. B. B. ve A. B. ise ruhsatsız silah bulundurma suçundan 10 yıl 24'er ay hapis, 540'er lira da para cezası aldı. S. A. kötü nitelikli silah taşımaktan suçundan 4 yıl 6 ay hapis, 9 bin lira da adli para cezası aldı.
Tutuklu bulunan M. Y. ise beraat aldı. Mahkeme heyeti tutuklu yargılanan Abdulbaki B., A. B., M. G., M. K., R. G., S. A., S. K. ve 18 yaşından küçük olan B.A.'nın tutuklu kalmaları yönünde karar verdi.

Son Güncelleme: 13.12.2016 10:47
Anahtar Kelimeler:
SaldırıIlkadımSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.