banner388
banner390
banner410
banner408

Usta, Samsun'un o ilçesini örnek gösterdi

Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, artan uyuşturucu kullanımına dikkat çekebilmek adına Samsun'un Canik ilçesinden çok çarpıcı örnekler verdi.

banner269

Usta, Samsun'un o ilçesini örnek gösterdi

Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, artan uyuşturucu kullanımına dikkat çekebilmek adına Samsun'un Canik ilçesinden çok çarpıcı örnekler verdi.

23 Şubat 2018 Cuma 12:05
Usta, Samsun'un o ilçesini örnek gösterdi

Samsun haber - Usta, uyuşturucuyla mücadelede emniyet güçlerinin çabalarının yetersiz kaldığına değinerek,  “Bunun kaynağına inilmesi lazım. Özellikle Samsun'da da uyuşturucuyla ilgili ciddi sorunların olduğunu burada ifade etmek isterim. Özellikle Canik ilçemizde daha da büyük bir sorun hâline gelmeye başladı bu uyuşturucu konusu. Sokaklarda satıcılar var, apaçık bir şekilde kullanıcılar var hatta silahlı kavgalar var, pompalı tüfeklerle sokaklarda gezildiği ifade ediliyor. Hele akşam vakitlerinde ana caddelerde dahi gezilemediğini bize oradaki arkadaşlarımız ifade ediyor. Hem asayiş açısından hem de bu temel sınır güvenliğinden başlayarak buna ilişkin tedbirler mutlaka alınmalıdır.” dedi.

Çeteler oralarda barınıyor

Canik ilçesinde kentsel dönüşüm nedeniyle bazı mahallelerin boşaltıldığı ve buralarda da uyuşturucu çetelerinin örgütlendiğinin, oralarda barındığının söylendiğini belirten Usta, “ Buralarda da belediyeler kendi arasındaki sorunları da hallederek büyükşehirle ilçe belediyeleri kentsel dönüşüme açılması gereken alanların bir an evvel üzerine gidilmesi lazım; buralarda yuvalanmaların da önüne geçmemiz gerekiyor. Uyuşturucu konusu Türkiye'nin ve Samsun'umuzun önemli bir sorunudur.” dedi.

Son Güncelleme: 23.02.2018 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kar 2018-02-23 12:37:02

Günaydın vekil, anca uyandın galiba...

Avatar
lazikocan 2018-02-23 12:33:35

türkiye genelinde samsunun canik ilcesi soguksu mahallesi birinci sırada en çok anons ihbarlarda bu ilin sempti ... tabi bu durum illaki normale dönecek sorun lar couzlucek

Avatar
Atif 2018-02-23 14:49:23

Hastanebasi kadifekale

Avatar
canikli 2018-02-23 18:10:01

100 bin nüfuslu ilçede tek karakol ve personel sayısı yetersiz ilçe emniyetle ne olmasını bekliyordunuz?

Avatar
Bir dost 2018-02-23 21:05:43

Sayın vekil polisimiz öyle bir polis ki ben inanıyorum bir günde bütün pislikleri temizler sokaklardan. Suça karışmış kim varsa yakalar. Peki ya hakim ve savcılar ne yapar? Ben cevabını vereyim serbest bırakırlar. Ülkenin acilen iflah olmaz suçlular için idama ve hammurabi kanunlarına ihtiyacı var. Yasalar masum vatandaşı korumuyor. Dizilerde izleyip silaha sarılan tipler denetimli serbestlik denen zırva yüzünden dokunulmaz olduğunu düşünüyor. Yapanın yanına kar kalıyor. Böyle giderse herkes kendi adaletini dağıtmaya başlayacak.

Avatar
okoca 2018-02-23 23:16:26

sen kolluk kuvvetinle asayişi sağlayamada, DEVLET OLARAK ASLI GÖREVİNİ YERİNE GETİRME
VATANDAŞIN CANINI RİSKE AT, sora bunun gibi sivri zeka, asayiş sorunu ayağına
milletin evini yıktırsın, halkı borca soksun, dahada fakirleştirsin,
kılıfıda hazır. bunun başkanıda böyle.

Avatar
SEZAİ 2018-02-24 08:57:23

BEMCE HAKLI DEMİŞ CANİK ARTIK SATICILAR PSİKOPATLARLA DOLU SOKAKTA YAN BAKMA KAVGALARI UYUŞTURUCU MADDE BAĞİMLILARI DOLU BURASI CENNET DEMİŞTİK OLDU CEHENNEM EMNİYET DAHA İYİ BİLİYOR KİMİN NE OLDUĞUNU UYANIN ARTIK ÇOCUKLAR BÜYÜDÜKÇE BUNLARIN SONU GELMEZ CEZALAR HAFİF KALIYO ELİNE 1 TL LIK TESBİH AİAN KENDİNİ POLAT ALEMDAR SANIYO NE GEREKİYORSA YAPILSIN İSTERİM

Avatar
ramazan 2018-02-24 10:36:02

Canik uludağ camisinin karşısında araçların içinde deniz manzaralı alkol içiyorlar polisler bana birşey demiyor hoca birkez hutbede bunu uyardı cuma namazında geçen yıl bundan şunu çıkarıyorum polisle beraber içiyorlar