banner388

Usta oyuncular Samsun'a geliyor

Zuhal Olcay ve Burak Sergen, Aşk Halleri tiyatro oyunu için Samsun'a geliyor.

Usta oyuncular Samsun'a geliyor

Zuhal Olcay ve Burak Sergen, Aşk Halleri tiyatro oyunu için Samsun'a geliyor.

24 Ocak 2018 Çarşamba 12:28
Usta oyuncular Samsun'a geliyor

Usta oyuncular Burak Sergen ve Zuhal Olcay, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde gösterilecek Aşk Halleri isimli tiyatro oyunu için Samsun'a geliyor. Işıl Kasapoğlu'nun yönettiği Aşk Halleri oyununda Zuhal Olcay ve Burak Sergen rol alacak. Hollandalı yazar Maria Goos'un oyunu, Aşk Halleri simiyle ilk kez Türkçe olarak sergilenecek. 


OYUNUN KONUSU ŞU ŞEKİLDE

Liz ve Richard konservatuvarı beraber okudular, beraber bitirdiler. Okul hayatları boyunca iyi bir ikili oldular ve birlikte sahneye çıktıkları mezuniyet oyunlarının ardından da tam 20 yıl beraber sahne aldılar. Sonra Liz, her şeyi geride bırakıp Güney Fransa’ya yerleşti; sahnelerden uzak, sakin bir yaşam sürmeyi tercih etti. Liz’in gidişinin üzerinden 10 yıl geçti. Şimdi Richard, Liz ile 30 yıl önce oynadıkları mezuniyet oyunlarını tekrar sahneye koymaya hazırlanıyor. Fakat hâlâ bu oyunda kendisine eşlik edecek doğru kişiyi bulamadı.



Son şansını deniyor ve Liz’i, 30 yıl önce kariyerlerini başlatan bu oyunu tekrar beraber oynamaya davet ediyor. Maria Goos’un “Aşk Halleri”nde bir kadın-erkek, karşı cinslerden iki meslektaş, eski iki arkadaş ve eski iki sevgili olarak Richard ve Liz üzerinden kurduğu dünya, ilişkilere, geride bırakılanlara, özlemeye, vazgeçmeye ve geri dönmeye dair bir sorgulama... 


BİLETLER SATIŞTA

5 Şubat 2018 tarihindeki tiyatro oyununda bilet fiyatları ise 68 TL olarak açıklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.