banner388

Usta: MHP'ye güven her gün artıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sevgi Kafe'de MHP Samsun milletvekili adayı gösterilen 9 isimle iftar yemeği bir araya geldi. Erhan Usta, "Önümüzdeki seçim ortamı içerisinde hapishaneler kaynaklı ülkede bir karışıklık çıkartma yönünde riskle karşı karşıya olduğundan, Bahçeli af konusunu gündeme getirdi" diye konuştu.

Usta: MHP'ye güven her gün artıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sevgi Kafe'de MHP Samsun milletvekili adayı gösterilen 9 isimle iftar yemeği bir araya geldi. Erhan Usta, "Önümüzdeki seçim ortamı içerisinde hapishaneler kaynaklı ülkede bir karışıklık çıkartma yönünde riskle karşı karşıya olduğundan, Bahçeli af konusunu gündeme getirdi" diye konuştu.

24 Mayıs 2018 Perşembe 00:27
Usta: MHP'ye güven her gün artıyor

Samsun Haber-Sevgi Kafe'de düzenlenen iftar yemeği organizasyonu ile birlikte MHP Samsun milletvekili adayı olan 9 isimin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, "Samsun’da ve Türkiye’de MHP’ye yönelik teveccüh çok yükselmiştir. MHP’ye olan güven her gün artmaktadır. Daha önceden Samsun’dan 3 vekil çıkaracağımızı söylemiştim. Ancak sahadan aldığımız izlenim ve diğer partilerin adaylarına baktığımızda Samsun’dan 4 vekil çıkartacağımızı düşünüyorum. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda rekor oyla Cumhurbaşkanı seçileceğine inanıyoruz. Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" diye ifade etti.

ERHAN USTA'DAN EMEKLİLİK AÇIKLAMASI

Vekil adaylarının tanıtım toplantısında Erhan Usta gündeme dair konuları ele aldı. Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlara değinen Erhan Usta, "7 bin gün hizmet süresini doldurmuş ancak yaşı gelmediği için emekli olamayan 150 bin civarında bir kesim var. Böyle bir düzenleme yapıldığı zaman bu sayıya ek olan insanlar da çıkacaktır. Bu konunun adil çözümünü, bu arkadaşlara emeklilik hakkının verilmesinden yana düşünüyoruz. Açıklayacağımız seçim beyannamesinde de bu konuya ilişkin bir kanun düzenlemesi yapma noktasında mecliste faaliyette bulunacağımızı ifade ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 

AF KONUSU NASIL GÜNDEME GELDİ ?

Devlet Bahçeli'nin af konusunu gündeme getirmesine değinen Erhan Usta, "Gündemde bir ‘af’ konusu var. Bu bir ‘genel af’ konusu değildir. Devlet Bahçeli, bu konudan bahsederken terör suçlularının, kadına, çocuğa şiddet uygulayanların veya cinsel istismarda bulunanlar gibi belli suçluları dışarıda tutarak gerçekten kader mahkumu diyebileceğimiz ve cezaevlerinde çok zor şartlarda cezasını çeken insanlara onların yüzünü güldürecek bir fırsat tanınması, bir ‘af’ konusunu gündeme getirdi. Burada önemli olan husus, önümüzdeki seçim ortamı içerisinde hapishaneler kaynaklı ülkede bir karışıklık çıkartma yönünde riskle karşı karşıya olduğundan Bahçeli af konusunu gündeme getirdi. Bugün olmazsa da yarın ya da seçimden sonra bu konuya hükümetin olumlu yaklaşım içerisinde olacağını, işin sonuçlanacağını düşünüyorum. Bahçeli, bir konuyu 3 defa gündeme getirdiyse onun üzerinde iyi düşünmek lazım. Tedbir almak için illaki başımıza bir şeyin gelmesi gerekmiyor. Bu tedbirleri zamanında almanın faydalı olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Alattin Çakıcı ziyaretine açıklık getiren Erhan Usta, "Sayın Bahçeli, Alaattin Çakıcı’yı ziyaret etmiştir. Sayın Alaattin Çakıcı son zamanlarda başka bir şekilde anılmış olsa da özellikle 1980 öncesinde Asala Terör Örgütü ile büyük mücadele etmiş ve büyük fedakarlıklar göstermiştir. Çakıcı, ülkücü olarak bilinen bir kişidir. Genel başkanımızın onu hastanede ziyaret etmesi de son derece anlamlıdır. Bu ülkeye hizmet eden insanları öyle kolayca elimizin tersiyle bir kenara itmememiz lazım. Ayrıca kaset kumpasları, MHP’yi ele geçirmeye yönelik yapılan hareketler ve 15 Temmuz birbirleriyle alakalı esas konulardır. Bu konular birbirinden ayrı düşünülemez" dedi.


Toplantıda tanıtımı yapılan MHP Samsun milletvekili adayları Abdurrahman Çamaş, Murat Camadan, Erdem Okan, Cemalettin Kola, Yüksel Ünal, Mine Aktaş, Yakup Akın ve Hami Korkmazlı MHP'nin gücünü arttırmak için var güçleri ile çalışacaklarını belirttiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
af meselesi 2018-05-24 08:56:16

suçu tescillenmiş hiç bir kimseye af asla çıkmamalı.

Avatar
ATSIZ 2018-05-24 09:24:05

MHP'liler hayal aleminde yaşamaktalar (partide görev alanlardan bahsediyorum, tabandan bahsetmiyorum). Bir an önce acil şifalar diliyorum. Kırk yıllık MHP'li olanlar MHP'ye oy vermemeyi düşünüyor (ben dâhil). ani MHP'li arkadaşıma sorduysam istisnasız aynı.

Avatar
mefa 2018-05-24 08:32:06

ERHAN USTA samsunu sorunlarını defalarca mecliste dile getirdin. samsun esnafı sana sonuna kadar destek olacak...

Avatar
SAMSUN 2018-05-25 07:14:29

MHP ERHAN USTA SAMSUN SEVİLİYOR... SAMSUN MHP YÜKSELİYOR..