banner388
banner390
banner410
banner408

Ünlü Vine Fenomenleri Samsun'da

Ünlü fenomenler Samsun’a gelerek öğrencilerle buluştu.

banner269

Ünlü Vine Fenomenleri Samsun'da

Ünlü fenomenler Samsun’a gelerek öğrencilerle buluştu.

10 Aralık 2016 Cumartesi 20:55
Ünlü Vine Fenomenleri Samsun'da

Samsun’a bağlı Bafra’ya gelen vine fenomenleri Ömer Şentürk ve Bülent Mert tarafından Samsun Bafra Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerine söyleşi ve konser düzenlendi. Liseli öğrencilerin sorularını cevaplayan ikili daha sonrasında ise öğrencilere bazı önerilerde bulundular. Konuşma yapan Ömer Şentürk, "İlk önce derslerinize çalışın. Bu sosyal medyaya aman aman kendinizi kaptırmayın. Boş zamanlarınızda istediğiniz gibi değerlendirin ama her şeyden önce dersler çok önemli" şeklinde konuştu. 
Diğer konuk Bülent Mert ise, “Makine mühendisiyim ama yüksek lisans yapıyorum. Okumaktan başka çaremiz yok. Eğitim bizim her şeyimiz. Kimseye muhtaç olmamamız için, ileride çocuklarınıza mahcup düşmemek için, okumuş cahil olmamak için, ülkemiz için, vatanımız için lütfen çalışın kendiniz için okuyun” dedi. 
Gerçekleştirilen söyleşi sonrasında etkinlik salonunu sanatçı Canan’ın şarkıları doldurdu.
 

Son Güncelleme: 13.12.2016 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.