banner388
banner390
banner410
banner408

Ünlü ismin partisine Samsun il başkanlığı için yoğun talep

Ünlü sanatçı Haluk Levent, 16 Nisan'da yapılan referandum sonrasında bir parti kurdu. Kurduğu bu sanal parti kısa süre içinde gençlerden yoğun bir ilgi gördü. 

banner269

Ünlü ismin partisine Samsun il başkanlığı için yoğun talep

Ünlü sanatçı Haluk Levent, 16 Nisan'da yapılan referandum sonrasında bir parti kurdu. Kurduğu bu sanal parti kısa süre içinde gençlerden yoğun bir ilgi gördü. 

21 Nisan 2017 Cuma 16:00
Ünlü ismin partisine Samsun il başkanlığı için yoğun talep

Samsun Haber - Haluk Levent, 16 Nisan günü yapılan referandumun sonuçlarının açıklanmasının ardından Twitter sayfası üzerinden şu paylaşımda bulundu: "Bana bir parti ismi bulun . Partiyi kuruyorum. Bak söz verdiniz "parti kur oy verelim" diye .. Tüm oylar benim partiye tamam mı?" 

Bu paylaşım sonrasında sanal bir parti kuran Haluk Levent, partinin adını da Anadolu Halk ve Barış Partisi(AHBAP) koydu. Levent, daha sonra tüm ilçelere ön seçim yapılana kadar geçici atamalar yapacağını açıkladı. Bunun üzerine Türkiye'nin her noktasından birçok sosyal medya kullanıcısı kendi bölgeleri için adaylığa talip olduklarını belirttiler.

Vaatler de oldukça ilginç!

AHBAP sanal partisinin genel başkanı olan Haluk Levent, partisinin işleyişi, vaatleri ve politikaları hakkında da sık sık ilginç paylaşımlarda bulunuyor. İşte onlardan bazıları:

"Parti üyeleri artık abi demeyecek yasak!!!"Sayın genel başkanım" diyeceksiniz.Diğer takipçilerim abi demeye devam edebilir"

"Parti il ve ilçe başkanlarının ve belediye ve milletvekili adaylıklarında erkek kotamız yüzde 20 olacaktır"

" AHBAP partisi genel başkanı olarak olarak ilk icraatımız aylık 3 olan burslu öğrenciyi 5 e çıkarmaktır. Oleyy seslerini duyalım hep beraber"

"Ayrıca her ay sevgilisinden ayrılan bir genç adına şarkı yazma sözü. En azından "lan sevgilimden ayrıldım ama şarkım oldu" diyecek moral yani"

"Sınavı geçtiği halde öğretmen tarafından kasten sınıfta bırakılan öğrencilerin hakkını AHBAP partisi koruyacaktır. Önemli bir konu yani"

"Sosyal medyada birilerini aşağılayan,ötekileştiren,hayat tarzı ile dalga geçen arkadaşları rahatsız etmek AHBAP olarak boynumuzun borcudur!"

"AHBAP partisi olarak başkasının twitlerini çalan sözde fenomenleri hukuk çerçevesinde yargılayacağız! Bizim iktidarımızda kimse twit çalamaz"

"Arkadaşları tarafından hor görülen varsa Haluk Levent onu Boğaz'da yatıyla gezdirip fotoları medyada paylaşacaktır.AHBAP olarak vazifemizdir"

"Vücut geliştirenleri dövmek partimiz olarak önceliklidir. Biz vücut değil fikir geliştiren parti olacağız"

AHBAP Partisi Samsun il ve ilçe başkanlıkları için de yoğun bir talep var. İşte aday olmak için başvuran Samsunlular:

Son Güncelleme: 21.04.2017 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.