banner388
banner390
banner410
banner408

Ünlü isim, film çekimi için Samsun'da

İçerde dizisinin ünlü oyuncusu, korku filmi için Samsun'a geldi. Seyithan Özdemir (Minik) yer alacağı proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

banner269

Ünlü isim, film çekimi için Samsun'da

İçerde dizisinin ünlü oyuncusu, korku filmi için Samsun'a geldi. Seyithan Özdemir (Minik) yer alacağı proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

05 Temmuz 2017 Çarşamba 15:53
Ünlü isim, film çekimi için Samsun'da

İçerde dizisinin ünlü oyuncu Seyithan Özdemir (Minik) rol alacağı korku filmi için Samsun'a geldi.


İçerde dizisinde canlandırdığı Minik karakteri ile büyük beğeni toplayan 2.05 boyundaki usta oyuncu, bu kez korku filminde ekranlarda olacak. Seyithan Özdemir, rol alacağı proje ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

 
"TANINMAK GÜZEL BİR DUYGU"

Seyithan Özdemir, herkes tarafından tanınmanın güzel bir duygu olduğunu belirterek, "Samsun’a sinema filmi projesi için geldim. Çok güzel bir film olacağını düşünüyorum. Umarım halk beğenir. Belli bir süre Samsun’da kalıp film çekimlerini tamamlayacağız. Oyuncu olmadan önce yakın koruma olarak görev yapıyordum. 6-7 senedir rol almaya başladım. İçerde dizisinde ‘Kebapçı Celal’ karakterinin koruması rolünü oynadım. Halk bu rolde beni çok sevdi. Çok olumlu tepkiler aldım. Bu projede ise değişik bir rol oynayacağım. Umarım bize iyi gelir. Yeni filmimizin bütün çekimleri Samsun’da gerçekleşecek. Korku ve dram ağırlıklı filmde rol alacağım. Samsun’a ayak basar basmaz insanlar yoğun ilgi gösterdi. İnsanlar beni görünce hemen tanıyorlar. Tanınmak çok güzel bir duygu. Umarım bu işte de başarılı oluruz" dedi.


SEYİTHAN ÖZDEMİR KİMDİR?

35 yaşındaki Seyithan Özdemir, oyuncu olmadan önce korumalık yapıyordu. Muş doğumlu ve çiftçi bir ailenin çocuğu olan Özdemir, 2.05'lik boyu ile dikkat çekiyor.

Son Güncelleme: 06.07.2017 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan Tan 2017-07-05 20:49:05

Haber metni içerisinde geçen "usta oyuncu" tanımlaması sizce de çok iddialı değil mi? Sanirsiniz yıllarını tiyatroya vermiş bir isim. Biraz daha hassasiyet lutfen.