banner388

Ünlü doktor artık Samsun'da

Ameliyatsız varis tedavisinde bir marka haline gelen Uzman Dr. Ömür Gencel, 15 Aralık Cuma gününden itibaren artık Samsun'da bulunan FBM Tıp Merkezi'nde hasta kabul edecek.

Ünlü doktor artık Samsun'da

Ameliyatsız varis tedavisinde bir marka haline gelen Uzman Dr. Ömür Gencel, 15 Aralık Cuma gününden itibaren artık Samsun'da bulunan FBM Tıp Merkezi'nde hasta kabul edecek.

12 Aralık 2017 Salı 16:37
Ünlü doktor artık Samsun'da

Samsun haber - Birçok insanın en büyük kabusu olan varis artık ameliyatsız bir şekilde tedavi edilebiliyor. Varis tedavisi konusunda bir marka haline gelen Uzman Dr. Ömür Gencel, 15 Aralık Cuma gününden itibaren Samsun'daki FBM Tıp Merkezi'nde hastalarını kabul edecek.

Genellikle kadınlarda görülen bu toplardamar genişlemesinden kaynaklı varis, hem estetik yönden hem de sağlık açısından büyük sıkıntı yaratmaktadır. Daha çok bacak bölgesinde görülen bu rahatsızlık erkeklerde de görülür. Tedavi edilmediği takdirde pıhtı oluşumlarına, deride renk değişikliğine hatta yaralara neden olan varislerden artık ameliyatsız bir şekilde kurtulmak mümkün. 

Artık Samsun'da

İzmir'deki kliniğinde gerçekleştirdiği varis tedavileriyle tüm Türkiye'de tanınan Uzman Dr. Ömür Gencel, 15 Aralık Cuma gününden itibaren artık Samsun'daki FBM Tıp Merkezi'nde hizmet verecek. Kesik ve dikiş olmadan sadece iğne deliğinden gerçekleştirilen varis tedavisi sonrasında hasta, istirahat etmesine gerek kalmadan günlük yaşamına hemen dönebilir.

Son Güncelleme: 12.12.2017 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatma lacin 2017-12-13 22:41:03

Hocam ben samsunluyum varis var bende çok ağrı var hatta zor yürüyordum a yeni ayakta fazla kalkamıyorum en yakın zamanda gelecem hocam

Avatar
Melek 2018-02-19 22:14:53

Bi doktora gidip venõz yetmezliği tedavi olan ve memnun olan varmï ūcret ne alıyor filimler ne tutuyo

Avatar
Melek 2018-02-19 22:16:08

Hocam zor durimdayım yūruyemiyorum acil yardım

Avatar
Alsancak 2019-01-12 17:37:15

Merhaba hoca işini hakkini vererek yapıyor. Ben alsancaktaki arkadasim tavsiyesi ile samsundaki klinige gittim. Memnun kaldım.kendinden emin ve mantıklı yöntemleri ilk basta beni rahatlattı. Senelerdir kabusum olan gerek görsel gerek agri bagbinda beni rahatsız eden varisler artik beni rahatsiz etmiyor.tavsiye ederim arkadaşlar.biraz fiyatlar yüksek gelebilir ama hakediyor.