banner388
banner390
banner410
banner408

Üniversite tramvay hattı önümüzdeki sezona yetişecek 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, üniversite için çalışmaların sürdüğü tramvay hattının önümüzdeki sezona yetişeceğini söyledi. 

banner269

Üniversite tramvay hattı önümüzdeki sezona yetişecek 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, üniversite için çalışmaların sürdüğü tramvay hattının önümüzdeki sezona yetişeceğini söyledi. 

18 Eylül 2017 Pazartesi 19:05
Üniversite tramvay hattı önümüzdeki sezona yetişecek 

Samsun Haber- Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, gerçekleştirdiği açıklamada toplu taşımaya önem verdiklerini ve bu sezon değil de önümüzdeki sezona yetiştirileceğini ifade etti. 

Dolmuşçularında, budumdan etkilendikleri hususuna değinen Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır: “Bu sezon değil ancak önümüzdeki sezona inşallah yetiştireceğiz. Yaklaşık 6 kilometre daha ilave edilmiş olacak. Bununla birlikte tramvay üniversitenin içerisinde yurtları ve fakülteleri kapsayacak şekilde önümüzdeki yıl hazır olacak. Tabii bununla birlikte dolmuşçuların üniversitenin içerisine girmemeleri konusunda bir karar aldı. Dolmuşçular da haliyle kazançlarında bir kayıp olacağını düşünüyor. Doğrudur, muhakkak ki olacaktır. Toplu taşımaya önem veriyoruz biz. Burada asıl olan vatandaşın konforlu bir şekilde ulaşımının sağlanmasıdır. Kesintisiz bir şekilde bunu amaçlıyoruz. Tekkeköy’den binen öğrencilerimiz üniversitenin yurtlarına kadar rahatlıkla gidip gelebilsin diye bu yapılıyor. Bunu sadece biz değil dolmuşçuların da çocukları kullanacak. Onlar da itiraz ediyorlar, saygı göstermek gerekir. Mağdur olacakları söylenemez ancak kazançlarında bir düşüş olacağı kesin. Yoğun öğrenci trafiğini ise tramvaylarımız rahatlıkla kaldıracak kapasitededir”  ifadelerini kullandı.     
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun AhberTarmvay Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Onur Özgen 2017-09-18 20:24:24

Çok isabetli bir karar keşke bütün dolmuşlar kalksa ve şehir bu magandalardan kurtulsa (içlerindeki azınlıkta olan düzgün insanları tenzii ederim.)

Avatar
sefer 2017-09-19 10:30:51

sefer sayıları az olan tranvaylar şehirlen atakuma bile yolcuyu zor taşımaktadır. tranvay sayısı 40 adet daha alınırsa anca şehirdeki yolcu taşıma işi başarılı olur.