banner388

Umut hayatını kaybetti

Yıllar önce geçirdiği trafik kazasında felç kalan ve koruyucu aile tarafından sahiplenilen Umut hayatını kaybetti.

Umut hayatını kaybetti

Yıllar önce geçirdiği trafik kazasında felç kalan ve koruyucu aile tarafından sahiplenilen Umut hayatını kaybetti.

23 Ocak 2018 Salı 10:24
Umut hayatını kaybetti

Samsun haber - Antalya'nın Aksu ilçesinde 30 Ağustos 2008 tarihinde trafik kazası geçirerek felç kalan gencin ailesine ulaşılamamıştı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Umut ismi verilen genci hastanede tanıyan Gülsüm Kabadayı koruyucu annelik yapmayı üstlendi.

AİLESİ BULUNDU

Gülsüm Kabadayı, Umut ile birlikte yaklaşık 3 yıl Antalya'nın Korkuteli ilçesinde yaşamaya başladı. Umut'un ailesinin bulunmasının ardından kimliği Mustafa Öz olarak düzenlenip doğum tarihi 1 Ocak 1992 olarak değiştirildi.

HAYATINI KAYBETTİ

13 Ocak Cumartesi günü durumu ağırlaşan Umut ambulansla Korkuteli Devlet Hastanesine kaldırılıp özel bir hastaneye sevk edildi. 10 gün boyunca yoğun bakımda kalan umut sabah 07.30'da zatürreye bağlı çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybetti.

SAMSUN'DA TEDAVİ EDİLDİ

Umut isimli genç 2013 yılında Samsun'a getirilerek tedavi altına alındı. Umut'un koruyucu annesi Gülsüm Kabadayı 2013 yılında yaptığı açıklamada "Bizimle çok ilgileniyorlar. Bana 'Bir ömür burada kalacaksın' desinler. Ama yeter ki Umut iyi olsun" demişti.

Son Güncelleme: 23.01.2018 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.