banner388
banner390
banner410
banner408

Umut Derneği'nden Bafra'ya kütüphane

Samsun'un Bafra ilçesine Umut Derneği tarafından kütüphane kuruldu.

banner269

Umut Derneği'nden Bafra'ya kütüphane

Samsun'un Bafra ilçesine Umut Derneği tarafından kütüphane kuruldu.

10 Temmuz 2017 Pazartesi 12:14
Umut Derneği'nden Bafra'ya kütüphane

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesi Kapıkaya Mahallesi'nde Umut Derneği tarafından kütüphane kuruldu.

10 yıldır çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Umut Derneği, Bafra merkeze 24 kilometre uzaklıkta bulunan Kapıkaya Mahallesi'nde bulunan Kültür Evine kütüphane kurdu.

Kapıkaya Mahallesi Muhtarı Fahri Bozok’un talebi üzerine harekete geçen Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin yaptığı açıklamada, "Derneğimizin 10. yılını doldurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu 10 yıl boyunca on binlerce yüreğe dokunduk. Faaliyetlerimizi yardımın her alanında sürdürmeye devam edeceğiz. Bizlere güvenen, yardımlarımıza kat kat destek veren herkese teşekkür ediyorum. Lojistik olarak yardımlarımızı ulaştırmada desteği olan Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin ile Destekleme Müdürü Azmi Tüyüboz ve Park Bahçe Müdürü Hüseyin Ayan'ın ekiplerine de teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.