banner388

Ülkücü Camianın Ünlü İsmi OMÜ Tıp Fakültesinde Ameliyat Oldu

Ülkücü camianın ünlü ismi, sanatçı Ozan Arif , OMÜ Tıp Fakültesi ameliyat oldu.

Ülkücü Camianın Ünlü İsmi OMÜ Tıp Fakültesinde Ameliyat Oldu

Ülkücü camianın ünlü ismi, sanatçı Ozan Arif , OMÜ Tıp Fakültesi ameliyat oldu.

03 Aralık 2016 Cumartesi 11:19
Ülkücü Camianın Ünlü İsmi OMÜ Tıp Fakültesinde Ameliyat Oldu

Ülkücü camianın önde gelen sanatçılarından Ozan Arif,  yaklaşık 20 gün önce yutma güçlüğü şikayetiyle doktora gittiğinde yemek borusunda tümöral kitle belirlendi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Tıp Fakültesinde ameliyata alınan Ozan Arif, OMÜ Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Başoğlu ile birlikte Doç. Dr. Yasemin Büyükkarabacak, Doç. Dr. Ayşen Taslak Şengül ve OMÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Başoğlu gerçekleştirdiği ameliyat sonrasında sağlığına kavuştu.

Ameliyatın başarılı geçtiğini söyleyen Prof. Dr. Ahmet Başoğlu, "Hastamızı birkaç gün daha misafir ettikten sonra sağlıklı bir şekilde taburcu edeceğiz" dedi.

Doktorlarına ve hastane personeline teşekkür eden Ozan Arif, "Hamdolsun bu günümüze şükrediyoruz, kaderde bunları yaşamak da varmış, yaşadık. Cenab-ı Allah bize görecek günler bahşetti. Gün geçtikçe daha iyiye gidiyorum, zor bir ameliyattı. Cenab-ı Allah'ın indinde sevenlerimin duaları benim kanatlarım oldu, güç kaynağım oldu, pilimin bittiği yerde batarya oldu. O duaları hissettim ve bu yaşadığım duyguyu ancak ileride manzumelerle ifade edebilirim, bana dua edenin duacısıyım. Yurt dışında ameliyat olmamı öneren çok oldu, ancak önemsemedim ve burada ameliyat olmak istedim. Buradaki arkadaşlarımız işini çok iyi yapıyor. Bu süreçte Atatürk'ün 'Beni Türk hekimlerine emanet edin' sözünü daha iyi anladım. " diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.12.2016 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hira 2017-10-06 23:54:58

Allah razı olsun