banner388

Ukrayna Büyükelçisi hayran kaldı

Samsun’a gelerek Golf Sahasını gezen Ukrayna Büyükelçisi Andrii Sybiha, hayran kaldı.

Ukrayna Büyükelçisi hayran kaldı

Samsun’a gelerek Golf Sahasını gezen Ukrayna Büyükelçisi Andrii Sybiha, hayran kaldı.

10 Kasım 2017 Cuma 17:20
Ukrayna Büyükelçisi hayran kaldı

Samsun haber - Bir dizi program için Samsun’a gelen Ukrayna Büyükelçisi Andrii Sybiha, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte Golf Kulübü’nü gezdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz burada yaptığı konuşmada “Samsun’umuzda golf sahası dahil olmak üzere 100’ün üzerinde spor tesisi var. Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın yatırımları, belediyemizin çalışmaları ile Samsun’a böyle nadide tesisleri kazandırmış olmak bizleri mutlu ediyor. Düşünebiliyor musunuz? Samsun’umuzun Bafra ilçesinde Türkiye standartlarının üstünde bir Atış Poligonumuz var. Türkiye’de sayılı tesislerden olan bu tesisimiz ciddi bir altyapıya sahip. Yüzme, atletizm, futbol, bowling, okçuluk, atıcılık, güreş ve bunun gibi onlarca spor dalını Samsun’da yapmak mümkün” dedi.

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Golf sahasına hayran kaldığını ifade ederek her fırsatta Samsun’a geleceğinin altını çizdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 2017-11-11 00:10:06

Şu mantıksızlığa bakarmısınız golf sopasını tutmasını bılmeyıs mılyonlar harcayıp sırf hava olsun dıye golf sası yaptıran Yusuf Zıya Başkan SAMSUNUN golf sasına degılHUZURA GÜVENE İHTİYACI VAR SAYIN BAŞKAN