banner388

TÜYAP Samsun Gıda Fuarı, kapılarını açtı

Gıda sektörünün nabzı, Samsun Gıda Fuarı'nda atacak. Samsun'da 4. kez düzenlenen Samsun Gıda Fuarı, ziyaretçilere kapılarını açtı.

TÜYAP Samsun Gıda Fuarı, kapılarını açtı

Gıda sektörünün nabzı, Samsun Gıda Fuarı'nda atacak. Samsun'da 4. kez düzenlenen Samsun Gıda Fuarı, ziyaretçilere kapılarını açtı.

22 Kasım 2019 Cuma 22:53

"Gıda Fuarı'nın burada olması anlamlı"

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun'da dördüncüsü düzenlenen TÜYAP Samsun Gıda Fuarı'nın açılışında konuşma yaptı. Vali Kaymak Samsun’un fuarlar kenti olduğunu ve geçmişte bu konuda çok güzel tecrübeleri olduğunu belirterek, “Samsun’da 2-3 ayda bir fuar açmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Karadeniz’in önemli kentlerinden ilk adım şehri Samsun’un dört ulaşım yolu ağında bulunması ve ticaret merkezi olması bu fuarları çok anlamlı kılıyor. Samsun aynı zamanda üç tane büyük ovası olan bir tarım kenti. Ülkemizin gıda sektörüne olan katkılarımızla iddialı bir kentiz. O yönüyle de Gıda Fuarı’nın burada olması anlamlı. Samsun’a özgü ürünlerin markalaşarak ve coğrafi işaret alarak piyasaya girmesi çok önemli. Aynı şekilde kendi yemek kültürümüzün de çağın gereklerine uygun olarak tüm dünyaya sunulması çok önemli. İnşallah bu fuarlar buna da katkı sağlayacaktır.” diye konuştu.

İlk günden fuara ilgi büyük

Fuara katılım ilk günden oldukça yoğundu. Vatandaşlar fuara ilgi gösterdi. Ziyaretçiler, alışveriş yaptıklarını belirterek devam ettiği günlerde de katılacaklarını belirtti. Fuarın çok güzel olduğunu belirterek, bütün Samsunlu vatandaşların katılmalarını önerdiler.

Fuara katılan üreticiler de Samsun halkını fuara davet ederek çok fazla ürün içeren fuarı keşfetmeleri gerektiğini belirtti.

Biz de Samsunhaber.com ekibi olarak fuardaki üreticilere ve ziyaretçilere Samsun Gıda Fuarı'nı sorduk.

Son Güncelleme: 22.11.2019 23:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan 2019-11-24 00:17:10

Fuar değil pazar denmeliydi bence ama pazar bile daha iyi buradan.