banner388

TÜYAP 4. Samsun Gıda Fuarı, büyük ilgi gördü

24 Kasım Pazar günü son bulan Samsun Gıda 2019 4. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı; yoğun ilgi gördü.

TÜYAP 4. Samsun Gıda Fuarı, büyük ilgi gördü

24 Kasım Pazar günü son bulan Samsun Gıda 2019 4. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı; yoğun ilgi gördü.

28 Kasım 2019 Perşembe 00:20

21-24 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen TÜYAP 4. Gıda Fuarı, Samsunlu vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, fuarı coşkuyla açtıklarını ve coşkuyla devam ettiklerini belirtirken, fuara katılım gerçekleştiren iş insanlarının ilgisinin de bu sene fazla olduğunu söyledi.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, KOSGEB, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Türkiye Gıda İşverenleri Sendikası (TÜGİS), Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), Karadeniz Perakendeciler Birliği (KARADENİZ PERDER), Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği (KATİD), Karadeniz Aşçılar ve Turizm Birliği’nin (KATBİR) destekleri ile gerçekleşen Samsun Gıda 2019 4. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı, 21-24 Kasım 2019 tarihlerinde gıda profesyonellerini TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya getirdi. Fuara, bu yıl 37 bin 772 kişinin katıldığı bildirildi.

Yöresel ürünler ilgi gördü

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, bu yıl dördüncüsü gerçekleşen TÜYAP 4. Gıda Fuarı hakkında bilgiler vererek; "Bu yıl profesyonellerin ve iş insanlarının ilgisi oldukça fazla oldu. Profesyonel salonumuzda gıda fabrikalarımız bulunmakta. Orada marketlerin, restorenların satın alma müdürleri, stand açan firmalarımızla iş bağlantıları gerçekleştirdi. Yine diğer salonumuzda yaptığımız yöresel ürünler alanıyla da ülkemizin dört bir yanından gelen firmalarla da halkı buluşturduk. Bölgemizin yöresel ürünleri oldukça ilgi gördü ve olumlu sonuçlar aldık." dedi.

Vatandaşlar Kitap Fuarı'nı sabırsızlıkla bekliyorlar

Fuara katılan vatandaşlar da fuarın çok güzel olduğunu ve katılımın oldukça fazla olduğunu dile getirdi. Kaliteli ve doğal ürünleri fuarda bulabildiklerini belirten vatandaşlar da bir dahaki Gıda Fuarı'nı ve 19 Şubat'ta gerçekleşecek Kitap Fuarı'nı sabırsızlıkla beklediklerini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
SamsunTüyapGıda Fuarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.