banner388
banner390
banner410
banner408

Tutuklanan Savcıdan Suat Kılıç Hakkında Şok İddialar!

FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanan Denizli savcısı F.B., Hukuk fakültesi 4. sınıfta okurken, eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç hakkında çok konuşulacak iddialarda bulundu.

banner269

Tutuklanan Savcıdan Suat Kılıç Hakkında Şok İddialar!

FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanan Denizli savcısı F.B., Hukuk fakültesi 4. sınıfta okurken, eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç hakkında çok konuşulacak iddialarda bulundu.

16 Ocak 2017 Pazartesi 16:10
Tutuklanan Savcıdan Suat Kılıç Hakkında Şok İddialar!
Samsun Haber - Sözcü'den Asuman Aranca'nın haberine göre, FETÖ'nün yargı ayağına ilişkin soruşturmaları kapsamında tutuklanan Denizli eski Savcısı F.B., öğrenciliği döneminde eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Cemaate tahsis ettiği evde onunla birlikte kaldığını öne sürdü. 2014'te yapılan HSYK seçimlerinden önce "İdris" kod adlı örgüt imamının kendisine ByLock yüklü tablet verdiğini ve buradan konuştuklarını anlatan tutuklu savcı, ifadesinde şu cümleleri kullandı:

"Fethiye İmam Hatip Lisesi'nde okuduğum 1990'lı yıllarda FETÖ'nün yurtlarında kaldım. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandıktan sonra da örgütün evlerinde kaldım. 4'üncü sınıftayken eski bakanlardan Suat Kılıç'ın kiralık bir evi vardı. Bunu cemaate tahsis etti. Onunla birlikte aynı evde kaldık. O dönem zaman zaman Dünya Radyosu'nda program yapardı. O dönem evlerde Fethullah Gülen'in vaazları dinleniyordu. 1999'da mesleğe başladım. Küçük gruplar halinde bir araya geliyorduk. Bizler grup abimize maaşımızın yüzde onluk kısmını elden verirdik. Erzincan'da 4 yıl çalıştım. Başsavcımız İlhan Cihaner'di. Cihaner hakkında yürütülen soruşturmaya ilişkin herhangi bir bilgim yoktur. 2011'de Adıyaman Başsavcısı olarak atandım. Burada ise öğretmen olduğunu öğrendiğim Hamza kod isimli kişi bizimle ilgilenirdi. Malatya Başsavcıvekili Şeyhmus Şat, İdare Mahkemesi Başkam Ragıp Bey, Esat Başsavcısı Esat Faruk Benli, Ağır Ceza Mahkemesi Başkam Fahrettin Kaya ile birlikte görüşürdük."
Son Güncelleme: 17.01.2017 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-01-17 01:13:22

Atalarımız ne demiş: ateş olmayan yerden duman yükselmezmiş

Avatar
Sezai 2019-02-18 19:04:39

Millet kendi evlatlarini terorist diye atese atti..Adam birak ailesinden partisinden bile kimseye dokundurtmadi..yaziklar olsun yine olan mazluma garibana oldu..

Avatar
Nevin 2019-02-24 09:29:27

Sonucta sadece bedeli halka ödettiler.Siyasiler yaptıklarının hesabını vermediler hiçbir bedel ödemediler

Avatar
İsmaila 2019-02-26 20:03:50

FETO nun siyasi ayaklığını yıllarca yaptılar ama kusurlu gariban halk oldu. Elbet Allah bunların hesabını soracaktır.

Avatar
Samsun lu isa 2019-03-01 23:07:00

Fetoşların hiç birine onayım elbette yok ama yıllarca biz millet in sözde vekili olarak TC meclisi çatısı altında trilyonluk paraları götüren lerden hesap sorulmadıya mal varlığına el koyulup hazineye devredilmedi Allah hesap soracak