banner388
banner390
banner410
banner408

Türkiye’nin En Büyük Gençlik Merkezi Samsun’da Açılıyor

Nisan ayının ilk haftalarında gerçekleşecek olan Türkiye’nin en büyük gençlik merkezinin açılışına günler kaldı

banner269

Türkiye’nin En Büyük Gençlik Merkezi Samsun’da Açılıyor

Nisan ayının ilk haftalarında gerçekleşecek olan Türkiye’nin en büyük gençlik merkezinin açılışına günler kaldı

19 Mart 2017 Pazar 16:48
Türkiye’nin En Büyük Gençlik Merkezi Samsun’da Açılıyor

Samsun Haber - Açılacak olan gençlik merkezinin bünyesinde çok amaçlı salon, basketbol, voleybol, hentbol ve fitness salonu, 5 derslik, zeka oyunları, yemek, müzik ve folklor derslikleri, kütüphane, sporcu ve antrenör soyunma odaları, kafeterya ile fuaye alanı bulunuyor

‘’İlkadım’da gençlerimizi spor etkinlikleri ile geleceğe daha güvenle hazırlıyoruz’’

Nüfusun yoğun olduğu bir ilçede açılacak olan gençlik merkezin hakkında konuşan Erdoğan Tok, “Türkiye’nin en büyük olma özelliğine sahip bir gençlik merkezinin İlkadım’da olması sevindirici. Gençlik ve Spor Bakanlığımızla kurduğumuz sağlam iletişimler ve Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’ın İlçemize kazandırdığı spor yatırımları ile İlkadım’da gençlerimizi spor etkinlikleri ile geleceğe daha güvenle hazırlıyoruz.

İlkadım Gençlik Merkezinde sona gelindi ve Samsun’da bulunan Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile açılış öncesi son rötuşlar için çalışmaları yerinde inceliyoruz. İlçemize kazandırdığı hizmetler için Sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a teşekkür ederim. Gençlik merkezimiz tüm Samsunlu hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Bakan Kılıç, gençlik merkezlerini önemsediklerini belirtti

Türkiye’nin en büyük gençlik merkezinin Samsun’a açılacak olduğunu belirten Bakan Akif Çağatay Kılıç, "Göreve geldiğimiz günden bu yana gençlik merkezlerini çok önemsiyoruz. Bu nedenle Türkiye'nin dört bir yanını gençlik merkezleri ile donatıyoruz. Yaptığımız gençlik merkezleri sayesinde özellikle öğrencilerimizin eğitimlerini daha iyi, daha verimli hale getirebilmelerine katkı sağlıyoruz.

İnanıyorum ki İlkadım Gençlik Merkezi, tamamlandığında tıpkı diğer gençlik merkezlerimiz gibi gençlerimizin yoğun ilgi göstereceği yerlerden birisi halini alacak. Gençlik merkezimizin Samsun'a ve geleceğimizin teminatı gençlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" değerlendirmesinde bulundu


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.