banner388

Türkiye'de ilk defa Samsun'da açılıyor

Türkiye'de ilk olacak olan Tıbbi Cihazlar Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Samsun'da açılıyor.

Türkiye'de ilk defa Samsun'da açılıyor

Türkiye'de ilk olacak olan Tıbbi Cihazlar Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Samsun'da açılıyor.

15 Ağustos 2017 Salı 09:30
Türkiye'de ilk defa Samsun'da açılıyor

Samsun haber - Tıbbi Cihazlar Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kutlukent mevkisi Tekkeköy Belediyesi Kutlukent Hizmet Binası'nda açılacak.

Binanın, Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilmesiyle ilgili Cuma Günü Ankara'da düzenlenecek olan protokol imza töreniyle gerçekleşecek. 

MEDİKÜM Başkanı Dr. Ahmet Aydemir, yaptığı açıklamada, "Sağlık Bakanımızın Samsunlu olması ve bu konuya verdiği hassasiyet bizler için ayrı bir sevinç kaynağı oluşturuyor. MEDİKÜM çatısı altında Türkiye’ye ve dünyaya medikal ve cerrahi aletler satan çok önemli firmalarımız var. Bu firmalarımız açısından da bu Tıbbi Cihazlar Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok büyük önem arz ediyor. Sektörün gereksinim duyduğu yetişmiş konusuna hakim öğrenciler burada yetişecek. Tıbbi Cihaz Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘tematik tıbbi cihaz teknolojileri’ alanında okulda tıbbi cihaz üretilecek ve bu uygulamayla Türkiye’de bir ilk olacak" dedi.

Türkiye'de ilk ve tek olan projenin Samsun'da hayata geçirilmesine ise Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın tam destek verdiği öğrenildi.


Gazete Gerçek / Gülsüm Atik

Son Güncelleme: 15.08.2017 09:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet mehmet 2017-08-15 11:15:10

Ahmet aydemire soyleyine önce calsitirdigı elemandarin parasını versin.hakkını versin.