banner388

Türkiye'nin gündemine oturan hırsızlar yakalandı

Samsun’da maket trafik polis araçlarının tepe lambalarını çalıp Türkiye gündemine oturan hırsızlar polis ekiplerinin takibi sonucunda yakalandılar.

Türkiye'nin gündemine oturan hırsızlar yakalandı

Samsun’da maket trafik polis araçlarının tepe lambalarını çalıp Türkiye gündemine oturan hırsızlar polis ekiplerinin takibi sonucunda yakalandılar.

27 Mart 2018 Salı 13:44
Türkiye'nin gündemine oturan hırsızlar yakalandı

Samsun Haber-Samsun'un Canik ve İlkadım ilçesinde gerçekleşen olayda Samsun Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Şehir İçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nce Ankara, Sinop ve Ordu yolları ile Atatürk Bulvarı ve Çevre Yolu üzerine konulan maket trafik polisi araçlarının tepe lambaları çalındı. Gündüz güneş paneli ile aküsü dolan ve geceleri devreye giren sistem gerçek polis arabası gözükmesi için konulmuştu. Araçların maket trafik polisi arabasını gerçek zannedip kurallara uymasını sağlarken meydana gelen hırsızlık olayı görenleri hayrete düşürdü.

Samsun'un Canik ilçesi Atatürk Bulvarı Derbent mevkiinde saat 22.00 civarında maket trafik polisi aracının tepe lambalarının çalındığı fark edildi. Canik’te yaşanan hırsızlık olayının ardından yine İlkadım ilçesi Çevreyolu Badırlı Köprüsü yakınındaki maket trafik polisi arabasının tepe lambaları çalındı. Hırsızlık olaylarının ardından Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerini inceleme işlemine başladılar. Olay yerine gelen polis ekipleri olay yerinde parmak izi ve delil aradılar. Polis ekiplerinin uğraşları sonucunda tepe lambaları çalınan 2 maket trafik polisi aracının hırsızları iddia edilen 6 kişiyi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 27.03.2018 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2018-03-27 15:56:38

BU ÜLKEDE KOLLUK GÜÇLERİNİN HABERİ YOKSA SİNEK DAHİ UÇMAZ BU KADAR UYUŞTURUCU VE SİLAH KAÇAKÇILARI NASIL BARINIYOR ACABA

Avatar
bencede 2018-03-28 10:01:10

güzel ülkemin güzel şehri samsun buradan da anlıyorum ki kolluk kuvvetleri isterse bütün hırsızlık olaylarını çözebilir. benim iş yerimi soyan hırsızlar hariç ne yazık ki