banner388
banner390
banner410
banner408

Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi Samsun'a yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye'nin en büyük gençlik merkezinin Samsun'a yapıldığını söyledi.

banner269

Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi Samsun'a yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye'nin en büyük gençlik merkezinin Samsun'a yapıldığını söyledi.

10 Haziran 2017 Cumartesi 17:34
Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi Samsun'a yapıldı

Samsun haber - Samsun'a gelerek toplu açılış töreni yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın listesinde bulunan İlkadım Gençlik Merkezi'nin lansmanı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından gerçekleştirildi. 

Samsun'a gelen Bakan Akif Çağatay kılıç yaptığı konuşmada Türkiye'nin en büyük gençlik merkezinin yapıldığını belirtti. Bakan Kılıç yaptığı konuşmada, "Önümüzdeki dönem içinde 121 tane daha gençlik merkezinin açılışı olacak. Böylece sayı 370'in üzerine 400'e yaklaşacak. Gençlik merkezleri Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafında inşa ediliyor ve işletiliyor ve yönetiliyor. Ama şunu buradan bir kez daha vurguluyorum, bu gençlik merkezleri herkese açıktır. Her sivil toplum kuruluşu, her belediyemiz ve her yerel yönetimimiz bu merkezleri 24 saat kullanabilirler. Sadece kullanabilirler demiyorum, kullanmalıdırlar. Türkiye'nin en büyük gençlik merkezini itiraf ediyorum, kendi memleketimizde yaptık. Mahalle sahaları yaptık, bin 300 taneyi geçti. Son 1.5 yıl içinde Türkiye'nin her ilinde halı saha, basketbol, voleybol sahaları yaptık. Bunların hepsini gençlerimiz kullanıyor" dedi.

Kılıç sözlerini şöyle tamamladı, "Elimizdeki imkanların değerini çok iyi bilmemiz ve kullanması lazım. Yapılan kamu yatırımlarını değerini iyi bileceğiz. Bazen duyuyorum, 'Ne yapıldı ki' diyenler var, onlara şunu söylüyorum. Siz yapılanları görmek istemiyorsunuz, sizin gönül gözünüzde gerçek gözünüzde kapalı. Çünkü etrafınıza baktığınızda yapılanları görmüyorsanız, bizim size yapacak hiçbir şeyimiz yok. İnşallah bir gün gelir sizde görürsünüz" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 10.06.2017 17:52
Anahtar Kelimeler:
SamsunHaberSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beklemede 2017-06-10 19:24:55

Iş veeriiiin iş soz verdiginiz işiiii