banner388

Türkiye'nin en büyük bayrağı Samsun'da dalgalanıyor

Türkiye’nin en büyük bayrağı olan bayrak Samsun - Aankara karayolu üzerindeki 116 metrelik direkte dalgalanıyor. Peki bayrağı asan kişinin en büyük hayali nedir?

Türkiye'nin en büyük bayrağı Samsun'da dalgalanıyor

Türkiye’nin en büyük bayrağı olan bayrak Samsun - Aankara karayolu üzerindeki 116 metrelik direkte dalgalanıyor. Peki bayrağı asan kişinin en büyük hayali nedir?

17 Nisan 2020 Cuma 20:50
Türkiye'nin en büyük bayrağı Samsun'da dalgalanıyor

Türkiye’nin en büyük bayrağı Samsun-Ankara karayolu üzerindeki 116 metrelik direkte dalgalanıyor. 


Samsun’un Kavak ilçesinde Samsun-Ankara karayolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunun yanına 2011 yılında dikilen 116 metre uzunluğundaki direğe 2 bin metrekarelik dev Türk bayrağı asıldı.

YIPRANIRSA MALİYETİ 25 BİN TL

Paraşüt kumaşından yapılan 2 bin metre kare büyüklüğündeki dev Türk bayrağı, Türkiye’nin en büyük bayrağı olarak biliniyor. Ağırlığı ise 450 kilogram olan bayrağın özel terzisi bulunuyor. Yıprandığı durumlarda ise yaklaşık 25 bin TL’lik bir maliyetle yenileniyor.

TEK İSTEĞİ...


Samsun'daki Türk bayrağı ilgili bilgi veren bir akaryakıt firmasının yöneticisi Yusuf Kesler, "Bayrağımız 2011 yılında yapıldı. Direk uzunluğu 116 metre, bayrak büyüklüğü ise 2 bin metre karedir. Bayrağımız konumu itibarıyla yüksek olduğu için daha fazla esintiye maruz kalıyor. Tabii ki bayrak çok gurur verici bir simgedir. Bayrağın kendi özel terzisi var. Yıprandığında değiştiriyoruz. Her bayrak değişmesinde ortalama 25 bin TL kadar bir maliyeti oluyor. Yoldan geçen insanlar bayrağı görünce istasyonumuzu ziyaret ediyor. Bayrak ile fotoğraf çektiriyorlar. Burası Türkiye'de çok bilindik bir yer. Türkiye'nin dalgalanan en büyük Türk bayrağı burada. Çevre noktasında daha güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Burayı ziyaret eden insanlardan çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Bu bizi daha da heveslendiriyor. Bayrağın bulunduğu platform içerisinde kadın ve erkek mescidi bulunuyor. Bir gün inşallah bu bayrağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile göndere çekmek nasip olur" dedi.



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğrucu 2020-04-17 21:21:37

Bayrağın asıl amacı ozamanda yapılan kaçak mazot'benzin satışını kamufle etmekti.Sonraaaaa patladı gitti.

Avatar
Adam haklı 2020-04-18 10:11:43

Doğrucu tam noktaya değindi bayrağın altında kaçak tank bile vardı :)

Avatar
Okuyucu 2020-04-18 13:54:54

Daha senden ne benzin ne de mazot alınmaz yalaka

Avatar
saffet 2020-04-18 15:29:17

10 senedir o bayragin ekmegini yiyorsun . Her 10 musterinden 5 i o bayrak sayseninde senden akrayakit aliyor . Kamyonculara sattigin kacak mazottan bahsetmiyorum bile

Avatar
filankes 2020-04-24 10:40:50

meyve veren ağacı taşlarlarmış . bazı dar beyinliler kendi kafasına göre bişey uyduruyor.dikkatinizi çekerim 2011 yılında da aynı oranda ucuz satıyordu şimdi de ucuz satıyor devletin epdk sı var sürekli kontrol ediyor .millete iftira atmayın