banner388

Türkel: Bu kente hizmet etmekten onur duyuyorum

Samsun'un Atakum ilçesinin en nezih konaklama merkezlerinden biri olan Otel 1919 sahiplerinden Serhat Türkel, samsunhaber.com'u ziyaret etti.

Türkel: Bu kente hizmet etmekten onur duyuyorum

Samsun'un Atakum ilçesinin en nezih konaklama merkezlerinden biri olan Otel 1919 sahiplerinden Serhat Türkel, samsunhaber.com'u ziyaret etti.

26 Temmuz 2020 Pazar 22:25
Türkel: Bu kente hizmet etmekten onur duyuyorum

BEN ATAKUM'A AŞIK BİRİYİM


Atakum'un seçkin mekanlarından Otel 1919 sahiplerinden Serhat Türkel Samsunhaber.com İmtiyaz Sahibi Erdal Şencan ve Genel Müdür Ünal Yavuz'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarı diledi. 5 yıla yakındır Otel işletmeciliği yaptıklarını ve Otel 1919'u Atakum'un en güzel konaklama ve eğlence merkezlerinden biri haline getirmeye çalıştıklarını ifade eden Türkel, 'Ben 35 yıldır Atakum'da yaşayan bir birey olarak bu kente aşık bir insanım. Karadeniz'in parlayan yıldızı ve tek göç alan ilçesi Atakum'un her alanda büyümesi ve gelişmesine katkı vermek adına kendi alanımızda hizmet etmekten büyük gurur duyuyorum.' dedi.

TÜRKİYE'DE SES GETİRDİK


Pandemi döneminde otellerini sağlık çalışanlarına açtıklarını ve bu çalışmalarının Türkiye'de büyük ses getirdiğini ifade eden Türkel; 'Tüm dünyayı ve ülkemizi derinden sarsan Covid 19 salgını döneminde sağlık çalışanlarımızın büyük bir özveri gösterdikleri hepimizin malumudur. Bu özverileri hiç ara vermeden de devam ediyor. Bizler de onların bu duyarlılığına karşılıksız kalmayarak otelimizi o dönemde sağlık çalışanlarına açtık. Bizimkisi tamamen duygusal ve memleket sevdasıyla ilgili bir düşünceydi. Olay o kadar anlamlı ve güzel oldu ki bu konuda Samsun'un adını tüm Türkiye'ye duyurduk.' diye konuştu.

HİZMETLERİMİZ SÜRECEK


Otel 1919 olarak yeni konseptler hazırladıklarını ve Mücella ismiyle Otel'in 6. katını eğlence mekanı haline getirdiklerini sözlerine ekleyen Türkel, 'Mücella ismiyle Samsunlulara keyifli ve nezih bir ortam hazırladık. Şu anda haftanın 4 günü hizmet veriyoruz. Hem otel hem de dışarıdan gelen müşterilerimize daha iyi hizmet  verebilmek adına çaba gösteriyoruz. Mücella çok tuttu. Çok seçici davranmakla birlikte kaliteli müzik ve zengin mutfağımızla Samsunluları Mücella'ya bekliyoruz.' diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 26.07.2020 23:17
Anahtar Kelimeler:
SamsunhaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.