banner388

Türk sporcuların olimpiyatlarda aldığı sonuçlar

Samsun’da İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında 19 Temmuz çarşamba günü Türk sporcuların mücadelelerine sahne oldu.

Türk sporcuların olimpiyatlarda aldığı sonuçlar

Samsun’da İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında 19 Temmuz çarşamba günü Türk sporcuların mücadelelerine sahne oldu.

20 Temmuz 2017 Perşembe 10:00

Samsun Haber 19 Temmuz çarşamba günü İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda Türk sporcular sahne aldı. Futbol, voleybol, atıcılık, tenis ve voleybol branşlarında sporcular mücadele etti.


ATICILIKTA İLK ALTIN UKRAYNA’YA

Erkekler 10m havalı tüfekte mücadele eden Ukrayna’dan Oleksandr Kostyk, altın madalya aldı. Güney Kore’den Changhoon Choi gümüş madalya alırken, Çekya’dan Marek Bartosek ise bronz madalya aldı.


Türkiye adına mücadele veren Oğuzhan Yılmaz ve Mehmet Güçlü ise finale kalamadı.


TÜRKİYE BASKETBOLDA KAYBETTİ

Türkiye İşitme Engelliler Erkek Basketbol takımı, gruptaki ilk mücadelesinde Polonya’ya 85-73 mağlup oldu. Rakibi karşısında özellikle ikinci yarıda beklentilerin altında kalan kırmızı beyazlılar, turnuvadaki ilk maçından puansız ayrıldı.


FUTBOLDA 3 GOLLÜ GALİBİYET

Türkiye Milli futbol takımı, olimpiyatlara galibiyetle başladı. Kırmızı beyazlılar, Suudi Arabistan karşısında sahadan 3-1 galip ayrıldı. Türkiye, 61. Dakikada Hasan Kurt ile 1-0 öne geçti. Suudi Arabistan 82. Dakikada beraberliği yakaladı. Milliler, 84 ve 90+1. Dakikada attığı gollerle sahadan 3-1 galip ayrılmayı başardı.


TENİSTE SERCAN YEŞİLOVA TUR ATLADI

Teniste tek erkekler ilk tur mücadelesinde Japonya’dan Kohta Sasajima ile karşılaşan Sercan Yeşilova, rakibini 5/7, 6/2, 6/4’lük setlerle saf dışı bıraktı. İsmail Hakkı Yılmaz ve Mahmut Can Aydın ise ilk turda elendi.


Voleybolda oyunların ilk günü nefes kesen maçlara sahne oldu. Yol bisikleti 1000 metredeki oyunlara ise Rusya aldığı altın madalyalarla damga vurmayı başardı.

Son Güncelleme: 20.07.2017 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.