banner388
banner390
banner410
banner408

“Türk milleti, dimdik ayakta”

Yusuf Ziya Yılmaz, ilçelerde devam eden yol yapım çalışmalarını incelerken gündeme dair açıklamalarda bulundu.

banner269

“Türk milleti, dimdik ayakta”

Yusuf Ziya Yılmaz, ilçelerde devam eden yol yapım çalışmalarını incelerken gündeme dair açıklamalarda bulundu.

21 Temmuz 2016 Perşembe 19:07
“Türk milleti, dimdik ayakta”

Başkan Yılmaz: "Türk milleti, dimdik ayakta. Bu ezanlar da susmayacak, bayrağımız da dalgalanacak. El ele gönül gönüle hizmetteyiz" ifadelerini kullandı.
Samsun’un ilçelerinde devam eden yol, alt yapı ve köprü yatırımlarını gezen ve yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi ekibi ile beraber Çarşamba ilçesine ziyaret düzenledi. Beton yol çalışmalarının sürdüğü ilçede gelinen son noktayı inceleyen Başkan Yılmaz, “Hizmetlerimizi insanımızla beraber yapıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi gücümüzü vatandaştan alıyoruz. Onlarla beraber hizmetleri yerinde insanımızla birlikte görüyoruz. Alnımız açık onların güvenini boşa çıkartacak hiçbir şey yapmıyoruz. Hizmetlerimiz tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Tüm köy yollarımızı pırıl pırıl bir hale getirene kadar da durmak, yorulmak asla yok" şeklinde konuştu.
Daha sonra Yeşilırmak Köprü inşaatı çalışmalarının olduğu alana giden Başkan Yılmaz, beton blokların bulunduğu alana çıkarak titizlikle köprü inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. Başkan Yılmaz, inşaatın tamamlanması ile beraber bu köprünün iki köy yakasını birbirine bağlayacağını belirtti.
Islıkla haberleşme tarihe gömülüyor
Maliyeti yaklaşık 3 milyon TL olan köprü ile vatandaşların hem ulaşım hem de iletişim sorununu ortadan kaldıracağını vurgulayan Başkan Yılmaz, "Köylülerimizin ıslıkla haberleşmesi artık son bulacak" şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 21.07.2016 19:15
Anahtar Kelimeler:
çarşambaTürkYılmaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.