banner388

Turizmciler SAMTİAD kokteylinde bir araya geldi

Trabzon'da faaliyet gösteren Turizm Acenteleri Samsun Turizm ve İş Adamları Derneği (SAMTİAD) Kokteylinde bir araya geldi.

Turizmciler SAMTİAD kokteylinde bir araya geldi

Trabzon'da faaliyet gösteren Turizm Acenteleri Samsun Turizm ve İş Adamları Derneği (SAMTİAD) Kokteylinde bir araya geldi.

15 Aralık 2017 Cuma 18:19
Turizmciler SAMTİAD kokteylinde bir araya geldi

Samsun Haber - Samsun Turizm ve İş Adamları Derneği Samsun’da bir otelin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Trabzon’da faaliyet gösteren turizm acenteleri üç gün boyunca Samsun’un tarihi, turistik ve doğal yerlerini gezdi. Gezi kapsamında Kuş Cenneti, Vezirköprü Kanyonu, Atakum Sahili, Doğu Park, Batı Park, Bandırma Vapuru, Samsun Kent Müzesi, Kavak’ta bulunan ahşap camiler, Ayvacık Gölü, Göğceli Çivisiz Camii, Salıpazarı’nın doğal güzellikleri ve Şelaleleri gezildi.

Başkan Çakır, “Karadeniz’in güzide İki şehri Samsun ve Trabzon...”

Kokteylde konuşan SAMTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çakır, “Etkinlikle amacımız Karadeniz’in iki önemli güzide şehrinin turizmcilerinin bir araya gelip kaynaşması ve Samsun’u misafirlerimize tanıtmaktı. Bu etkinliğe desteği olan Sheraton Otel’e ve katılım gösteren acente sahiplerine teşekkür ediyorum. Ayrıca derneğimize desteklerini gösteren Vezirköprü, Salıpazarı ve Kavak Belediye Başkanlarımıza teşekkür ederim.” diye konuştu.

Siyasiler de kokteyldeydi

Trabzonlu acente sahiplerinin katılımıyla gerçekleşen kokteyle Samsun'da faaliyet gösteren acente sahipleri de katıldı. Kokteylde SAMTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çakır, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Kavak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Kemal Demiroğlu, 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yetkin Bulut, SAMTİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sheraton Otel yetkilileri yer aldı.

Haber: Ekrem BİRCAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2017-12-15 19:13:18

turizmi sadece otelcilik görenler

Avatar
samsunlu 2017-12-16 08:52:12

eski fetocular şimdi turizimcimi olmuşlar