banner388

Tufan Akcagöz: Samsun'da kaç DEAŞ'lı var

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, Samsun Emniyet Müdürlüğü'nü yaptıkları operasyondan dolayı tebrik ederek, DEAŞ sorununu gündeme getirdi.

Tufan Akcagöz: Samsun'da kaç DEAŞ'lı var

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, Samsun Emniyet Müdürlüğü'nü yaptıkları operasyondan dolayı tebrik ederek, DEAŞ sorununu gündeme getirdi.

18 Ağustos 2017 Cuma 10:39
Tufan Akcagöz: Samsun'da kaç DEAŞ'lı var

Samsun haber - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, geçtiğimiz günlerde Samsun Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Ekipleri tarafından DEAŞ'ın Samsun'daki hücre evlerine yapılan operasyon ile ilgili açıklamalarda bulundu. 


Samsun Emniyet Müdürlüğü'nü gerçekleştirdikleri operasyondan dolayı kutlayan Başkan Alcagöz, "Bu operasyonla birlikte mutlaka tartışılması gereken bir husus da, Samsun'un nasıl bu hale geldiğidir. Samsun nasıl bu hale geldi? Samsun'da, kayıtlı göçmenlerin dışında, bilhassa kayıtsız bulunan göçmenlerin içinde bu terör odaklarının yuvalandığını söylemek mümkün. Öyle görünüyor. Samsun'un, dünyanın en eli kanlı terör örgütlerinden birinin hücre yapılanmasına cesaret verir hale nasıl geldiği, açıklanmak zorundadır. Daha önce de Samsun'da, DAEŞ'in Musul sorumlusunun yakalandığını biliyoruz. Bu nasıl iş? Bu teröristlerin burada ne işi var? Baskınlar, operasyonlar sıklaştırılmalı, Samsun bu beladan temizlenmelidir" dedi.

"ARAŞTIRILSIN"

DEAŞ'ın Samsun'daki alt yapısının nasıl oluştuğunun araştırılması gerektiğini vurgulayan Başkan Akcagöz, "Musul sorumlusu bile kalkıp, en rahat edeceği yer olarak Samsun'u tercih ettiğine göre, burada bir boşluk var demektir. Tevekkeli değil, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı, Samsun'da gerçekleşen İşitme Engelliler Olimpiyatları öncesi, Samsun'da bir takım güvenlik sıkıntılarından bahsetmişti. Çöp konteynırlarının, bu amaçla söküldüğünü biliyoruz. Samsun'da belirli mahallelerde, fesli, sarıklı, sakallı tipler dolaşıyor. Samsunlular tedirgin. Biz nereden bileceğiz hangisi el nusra, hangisi DAEŞ. Hükümetin uyguladığı yanlış göçmen politikası ve alt yapısı ve psikolojik zemini oluşturulmadan Samsun'un göçmenler için pilot bölge ilan edilmesi, Samsun'un sadece demografik yapısında değil, sosyo-psikolojik yapısında da önemli izler bırakmıştır. O halde, kamu güvenliğinin sağlanması açısından, denetimler sıklaştırılmalıdır. İslamcı terör, geçen gün kendisini İspanya'da gösterdi. Terör bir insanlık suçudur ve her kim terörden medet umuyorsa, tüm insanlığın karşısındadır. Terör saldırısında hayatını kaybeden herkese rahmet diliyorum. İnsanlık, teröre karşı ortak mücadele yöntemi geliştirmediği müddetçe, acı ve göz yaşı dinmez" diyerek sözlerini tamamladı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.