banner388

Tufan Akcagöz: ' Böyle hata olmaz'

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, yaşanan doğalgaz kesintisi hakkında yaptığı açıklamada, 'Böyle hata olmaz. Samsun halkı da bu iki günü asla unutmayacaktır.' dedi.

Tufan Akcagöz: ' Böyle hata olmaz'

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, yaşanan doğalgaz kesintisi hakkında yaptığı açıklamada, 'Böyle hata olmaz. Samsun halkı da bu iki günü asla unutmayacaktır.' dedi.

13 Şubat 2017 Pazartesi 10:40
Tufan Akcagöz: ' Böyle hata olmaz'

Samsun Haber - Tekkeköy'deki yol yapım çalışmaları sırasında, doğalgaz borusunun patlaması sonucu Samsun'un iki gün boyunca doğalgaz kesintisine maruz kalması ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, "Karayolları'nın yapmış olduğu çalışma esnasında ana borulardan biri patlıyor. Kamuoyuna açıklanan bu. Vatandaş olarak sebep değil de sonuç daha çok ilgilendiriyor bizi. Millet bu kara kışta soğukta kaldı. Sonuç budur. Çoluk çocuk perişan halde millet tüp kuyruklarında. 2017 yılındayız, millete yaşattıklarına bakın. İşlerin nasıl denetimsiz yürütüldüğünün bir göstergesidir. Bu nasıl hata? Böyle hata olmaz. Elinizde harita yok mu? Doğalgaz borularının geçtiği yerleri bilmiyor musunuz? Ülkeyi adeta savaş atmosferine soktunuz. Elektrikli ısıtıcı ve tüp satışlarının azami oranda arttığını duyuyoruz. Millet bu yoklukta bir de nelere katlanmak zorunda kalıyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) ne iş yapıyor? Büyükşehir Belediye Başkanı yine tek bir kelime etmiş değil. Önce millete kar zulmü yaşattılar, şimdi doğalgaz zulmü yaşatıyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanı bu konuda tek bir açıklama yapmadığına göre, sanırsınız başka şehirde yaşıyor." dedi.

'Samsun halkı da bu iki günü asla unutmayacak'

Samgaz yetkilileri ve Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamaları değerlendiren Tufan Akcagöz, " Olay bitti. Millet bu soğuk mevsimde mağdur oldu. Dış kurumların çalışması nedeniyle bu kazanın gerçekleştiğini söyleyen Samgaz, acaba denetleme görevini layıkıyla yerine getirdi mi? Karayolları, doğalgaz borusu bulunan alanda çalışma yaparken, yanında bir Samgaz elemanı var mıydı? Samsun Valisi, sorumlular hakkında idari soruşturma başlatacağını söylüyor. Kamuoyunu teskin etmek için alelacele yapılan bir açıklamadır. Soruşturmanın akıbeti malumdur. Şimdi, mevcut zararı gidermek için ortaya çıkan faturayı Samsun halkının sırtına vurmazlarsa iyi. Elbette sürgit devam etmeyecek. Bunu biliyoruz. Ama onlar da şunu bilsin ki, kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz. Samsun halkı da bu iki günü asla unutmayacaktır. " diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu 2017-02-13 12:14:39

Bu halk hicbirseyi unutmayacak !!! O koltuugu taht gbi kullaniosunuz ama bir gun o koltuklar size baticak

Avatar
Misafir 2017-02-13 12:32:16

Benim şahsi düşüncem karla mücadele ederiz ama maliyetli olur diyen bir anlayışın ülkemizin şuan ekonomik kritik dönemden geçmesine paralel hem tüpgaz hem elektrikli ısıtıcı olmak üzere samsun daki ekonomiyi hayli canlandırdı diye düşünüyorum

Avatar
Celil ŞAHİN 2017-02-13 13:01:41

Samgaz genel müdürü ve Karayolları Bölge Müdürü dahil bu işte sorumluluğu bulunan herkes görevden uzaklaştırılmalıdır.Ayrıca boru hattının yakınına yol yapma izni verilenler dahil.