banner388

TÜBİTAK'ta Samsun Rüzgarı

TÜBİTAK 49. Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisi Finalinde Samsun Rüzgarı esti.

TÜBİTAK'ta Samsun Rüzgarı

TÜBİTAK 49. Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisi Finalinde Samsun Rüzgarı esti.

15 Mart 2018 Perşembe 15:45
TÜBİTAK'ta Samsun Rüzgarı

Samsun haber - TÜBİTAK tarafından bu yıl 49.su düzenlenen ve ülkemizde 12 bölgede gerçekleşen yarışmanın Samsun Bölge Finali Ondokuzmayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsü Atatürk Kongre Kültür Merkezi Mavi Salonda gerçekleştirildi.

12 daldan projelerin yer aldığı yarışmada bu yıl Antalya’da gerçekleştirilecek Türkiye Finaline gönderilmek üzere 17 proje seçildi. Samsun, Amasya, Ordu, Giresun, Tokat, Kastamonu, Sinop illerinden okulların katıldığı yarışmada Samsun, Türkiye Finaline gönderilecek 17 projenin 7’sine hak kazanarak(birincilik) büyük bir başarıya imza attı. 36 proje ile bölge sergisine katılan Samsun 4 projede ikincilik, 4 projede ise üçüncülük alarak toplamda 15 proje ile bölge sergisinde en çok ödül alan il olarak yarışmaya damgasını vurdu.

Son Güncelleme: 16.03.2018 12:31
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunTubitak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adalet 2018-03-28 20:52:13

çağrılan projelerde ve seçimlerde adalet adalet adalet