banner388
banner390
banner410
banner408

Tramvayda Bakan Kılıç Rüzgarı

Bir dizi programa katılmak üzere Samsun’da bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, tramvay ile yolculuk yaptı.

banner269

Tramvayda Bakan Kılıç Rüzgarı

Bir dizi programa katılmak üzere Samsun’da bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, tramvay ile yolculuk yaptı.

25 Kasım 2016 Cuma 22:39
Tramvayda Bakan Kılıç Rüzgarı

Samsun’da bulunduğu süre içerisinde Havalimanı incelemesi, Şehit Astsubay Erdal Bolat'ın cenaze töreni ve Tekkeköy Köprülü Kavşağı Temel Atma Töreni'ne Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bakan Arslan’ı uğurladıktan sonra TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Samsun Gıda Fuarı’nı gezdi. Fuarda açılan stantları dolaşan Bakan Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü'nde düzenlenen toplantıya gitmek üzere fuardan ayrıldı. Kirazlık İstasyonu'ndan tramvaya binen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Karayolları Tramvay İstasyonu'na kadar yolcularla beraber seyahat etti. Durumdan haberdar olmayan tramvay yolcuları karşılarında Bakan Kılıç'ı gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemedi. Vatandaşlar arasında Bakan Kılıç ile selfie çekinmek isteyenler renkli görüntülere neden oldu. 

Bakan Kılıç'a yolculuk sırasında, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser de eşlik etti.

 

Son Güncelleme: 27.11.2016 18:35
Anahtar Kelimeler:
SamsunBakan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.