banner388
banner390
banner410
banner408

Trafik Terörü Genç Kızın Sonu Oldu

Samsun’da meydana gelen kazada ağır yaralanan genç kız, hayat mücadelesine yenik düştü.

banner269

Trafik Terörü Genç Kızın Sonu Oldu

Samsun’da meydana gelen kazada ağır yaralanan genç kız, hayat mücadelesine yenik düştü.

02 Ocak 2017 Pazartesi 16:15
Trafik Terörü Genç Kızın Sonu Oldu

Samsun'da içinde bulunduğu otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu ağır yaralanan lise öğrencisi 18 yaşındaki kız tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti. 

Bafra-Samsun kara yolu Osmanbeyli Sapağı mevkisinde yılbaşı akşamı meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü ile 18 yaşındaki Şifanur Alıcı yaralanmıştı. Ağır yaralanan ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Samsun'un İlkadım ilçesinde özel bir kolejin 4. sınıf öğrencisi olan Şifanur Alıcı, yapılan müdahalelere rağmen dün gece hayatını kaybetti. 

Şifanur Alıcı'nın ölümü ailesini ve arkadaşlarını gözyaşına boğdu. Genç kızın cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldıktan sonra savcı tarafından yapılan otopsi işleminin ardından ailesine teslim edildi.
 

Son Güncelleme: 04.01.2017 11:21
Anahtar Kelimeler:
KazaSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.