banner388

Trafik ekiplerinin üzerine tırı sürdü!

Samsun'da trafik ekiplerinin üzerine tırı süren şahıs, tırını yolun ortasında bırakıp kaçtı.

Trafik ekiplerinin üzerine tırı sürdü!

Samsun'da trafik ekiplerinin üzerine tırı süren şahıs, tırını yolun ortasında bırakıp kaçtı.

22 Kasım 2020 Pazar 18:48
Trafik ekiplerinin üzerine tırı sürdü!

Samsun'un İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi Atatürk Bulvarı Samsun Adliyesi karşısında meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, E.K. (22) kontrolündeki maden yüklü tır ile seyir halindeyken Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin uygulamasına takıldı. Trafik ekipleri evraklarını kontrol etmek için tırı durdurmak isterken polisin üzerine aracını süren tır sürücüsü, daha sonra da aracı yol ortasında bırakıp kaçtı.

Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken tır sürücüsü E.K. trafik polislerinin yaya olarak kovalamacası sonucu yakalandı. Polisler kendilerini tehdit ve hakarette bulunduklarını iddia ettikleri sürücüden şikayetçi oldu. E.K., Gazi Polis Merkezi ekiplerine teslim edildi. Kaçan tır sürücüsünün mevcut ehliyetinin tır aracını kullanmaya yetersiz olduğu için kaçtığı tespit edildi. Trafik ekipleri tarafından hem tır sürücüsüne, hem de tırın ruhsat sahibine de para cezası yazıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özcan 2020-11-23 08:51:55

TERS KELEPÇE ÖNEMLİ...