banner388

Toplu taşıma için Dezenfeksiyon İstasyonu kuruldu

Fatsa Belediyesi tarafından koranavirüs önlemleri kapsamında, toplu taşıma araçları için Dezenfeksiyon İstasyonu kuruldu.

Toplu taşıma için Dezenfeksiyon İstasyonu kuruldu

Fatsa Belediyesi tarafından koranavirüs önlemleri kapsamında, toplu taşıma araçları için Dezenfeksiyon İstasyonu kuruldu.

26 Mart 2020 Perşembe 22:25
Toplu taşıma için Dezenfeksiyon İstasyonu kuruldu

İlçenin Evkaf Mahallesi Ordu-Samsun karayolu Liman Kavşağı'na kurulan Toplu Taşıma Araçları Dezenfeksiyon İstasyonu, Pazar günü hariç her gün hizmet verecek. 

İstasyondan sadece toplu taşıma araçları değil diğer araçlar da yararlanabilecek. İstasyon ayrıca, Karadeniz Sahil Yolu'nu kullanan araçlara da açık olacak.

TÜM ARAÇLAR DEZENFEKTE EDİLECEK


Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, belediye olarak önlemleri artırma adına hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, “Bu çalışmalarımıza yeni bir tanesini eklemenin memnuniyetini yaşıyoruz. İlçemizde toplu taşıma yapan araçlarımızı dezenfekte etme açısından vatandaşlarımızı virüs salgınından korumak amacıyla bir dezenfeksiyon istasyonu kurduk. Bu istasyonumuzda ilçemizde ticari taksilerimiz dolmuş güzergahında çalışan toplu taşıma araçlarımız başta olmak üzere tüm araçlarımız dezenfekte edilebilecek. Normal sıranın ötesinde vatandaşlarımız de tesis boş olduğu zamanlarda kendi araçlarına ücretsiz bir şekilde dezenfekte ettirebilecektir. İstasyonumuzun Karadeniz Sahil Yolu kenarında olması münasebetiyle bu yoldan geçen tüm vatandaşlarımız istasyonumuzdan ücretsiz bir şekilde faydalanabilecektir. Bu vesile ile 'Evde Kal Fatsa, Evde Kal Türkiye' sloganımızı bir kez daha yenilemek istiyorum. Toplu Taşıma Araçları Dezenfeksiyon İstasyonumuz ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

Son Güncelleme: 27.03.2020 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.