banner388

Topaloğlu: "2018’de Sahil Yolu Projesi Tamamlanacak"

19 Mayıs-Dereköy sahil yolu ve çevre düzenleme projesinin 2017 yılında mahkemelerin devam etmesi nedeniyle askıya alındığını söyleyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “2018 yılı içerisinde sahil yolu ve çevre düzenleme projesi tamamlanacak” dedi.

Topaloğlu: "2018’de Sahil Yolu Projesi Tamamlanacak"

19 Mayıs-Dereköy sahil yolu ve çevre düzenleme projesinin 2017 yılında mahkemelerin devam etmesi nedeniyle askıya alındığını söyleyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “2018 yılı içerisinde sahil yolu ve çevre düzenleme projesi tamamlanacak” dedi.

01 Nisan 2017 Cumartesi 13:02
Topaloğlu: "2018’de Sahil Yolu Projesi Tamamlanacak"

Samsun Haber - 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçesi’nin Dereköy limanına bağlayan sahil yolu projesi ve çevre düzenleme yol çalışmalarının neden duraklatıldığını açıkladı. Başkan Topaloğlu, “19 Mayıs İlçesi’nden Dereköy limanına kadar yol açılmıştı. Ancak bu çalışmalar esnasında bazı sorunlarla karşılaştık. Çalışmaları durdurma kararı verilmişti. Çalışmaları sürdürdüğümüz mevkilerde bazı vatandaşlarımızın arazileri var. Arazileri olan vatandaşlarımızla mahkeme süreci başlamıştı. Mahkeme süreci de halen devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi 2017 yılı içerisinde mahkeme sürecinin tamamlanacağını tarafımıza bildirmişti. Bu sorun aşılmaya çalışılıyor. Normal şartlarda bitmesi gereken mahkeme sürecinde araya 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimi süreci girdi. Mahkeme süreci esnasında henüz bir karara bağlanamadı. Doğal olarak da bu durum bizim yapmak istediğimiz projeye yansıdı. Ama bu sorun bize gelen bilgilere göre 2018 yılı içerisinde tamama erecek ve 19 Mayıs sahil yolu projesi tamamlanacak” diye konuştu.

“Evet Oranı MHP’li Kardeşlerimizin Katkısına da Bağlı”

16 Nisan referandum çalışmaları süresince evet oyunun yüzde 80’i bulacağını söyleyen Başkan Osman Topaloğlu, “Bizim çalışmalarımız gece gündüz yoğun bir şekilde devam ediyor. Tabi bu çalışmalara MHP’li kardeşlerimizin nekadar katkı sağlayacağına da bağlı. Her nekadar sahada olmasalar da gönüllerini bizden yana olduğunu biliyoruz. CHP’li kardeşlerimizden de sağduyu bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Maalesef Kılıçdaroğlu’nun Sözlerinin Çoğu Doğru Değil”

Konuşmasında CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun sözlerini de eleştiren Başkan Topaloğlu, “Maalesef Kılıçdaroğlu’nun sözlerinin çoğu doğru değil. Dolayısıyla bizim üzerimizde vebal var. Halkımızın sandığa doğru düşüncelerle gitmesini sağlıyoruz. Bundan dolayı herkese çok görev düşüyor. Ama bizde 16 Nisan sabahına kadar gece gündüz çalışacağız. Yüzde 80 dolaylarında evet oyu oranı bekliyorum” dedi.

Son günlerde Bulgaristan’ın Türkiye’ye karşı izlediği siyaseti değerlendiren Topaloğlu, “Görüyoruz ki Avrupa’nın halen orta çağ zihniyetiyle devam ettiğini takip ediyoruz. Bu, Türkiye’nin kendinden başka dostunun olmadığını gösteriyor. Ama maalesef CHP’lilerin Avrupalılar bizden daha zeki insanlardır diyerek bu ülkelerin tutumunu destekliyor. Onların bize karşı Nazi uygulamasını destekler nitelikte açıklamalar yapılıyor. Bizim 7 Haziran gibi siyasi kazalara uğramamamız için 16 Nisanda büyük bir evet oranıyla çıkarmamız gerekiyor. Şuanda da öyle görünüyor” şeklinde konuştu.

Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 01.04.2017 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yörükler mağdurları 2017-04-01 13:19:24

mahkemenin ne zaman biteceğini biliyorsunuz kararıda oh neala memleket .

Avatar
Osman TOKUR 2017-04-01 18:26:02

Yalan konuşanların kimler olduğu apaçık belli iken masa veya kürsü başında tek başına yaptığınız konuşmalarla insanları kandırma yolunu seçiyorsunuz. Ben bunların hesabının burada verilmesini dilerim ama sanırım iş Allaha havale edilecek.

Avatar
yörükler mağdurları 2017-04-04 20:49:19

mahkemelerin kararını bu günden bilmeniz adalet bekleyan vatandaşı mahvediyo.Kaçak hikayesiyle vatandaş uyutuyosunuz.Allah adaletini size gösterecek inşAllah.

Avatar
mete karayel 2017-04-08 14:49:18

memlekete hayırlı olsun.