banner388
banner390
banner410
banner408

Tok'tan Başkan Yağız'a ziyaret

Cumhur ittifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Deniz Ticaret Odası Başkanı İskender Yağız ve yönetimini ziyaret etti.

banner269

Tok'tan Başkan Yağız'a ziyaret

Cumhur ittifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Deniz Ticaret Odası Başkanı İskender Yağız ve yönetimini ziyaret etti.

22 Şubat 2019 Cuma 21:01
Tok'tan Başkan Yağız'a ziyaret

Rahmetli İhsan Kalkavan'ın kızı Melis Kalkavan'ın da bulunduğu ziyarette konuşan Deniz Ticaret Odası Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İskender Yağız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Cumhur ittifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a teşekkürlerini sundu. 

Meslek odaları ve sivil toplum örgütleri ile her zaman istişare halinde olarak çalışmalarına yön verdiklerini söyleyen Cumhur ittifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Şahsım olarak sizlerin her daim yanınızdayım ve destekçinizim. Ülkemizin ve ilçemizin 2023 hedeflerine ulaşmasında elimizden ne geliyorsa hep birlikte yapacağız. Denizleri iyi kullanırsak bu ilçemizin daha da büyümesine vesile olacaktır. Denizci ülke olmak, aynı zamanda uluslararası itibar ve prestij demektir" ifadelerini kullandı.

KALKAVAN SAMSUN'UN DEĞERİDİR

"Deniz Ticaret Odası Samsun Temsilciliği görevlerini yürüten Ahmet İhsan Kalkavan'ın yapmış olduğu çalışmaları hiçbir zaman unutmayacağız " diyen Başkan Tok, "Rahmetli Kalkavan abimiz sevilen bir isim, sadece partisinin değil her kesimden Samsunlunun sevdiği bir siyasetçiydi. Örnek aldığım birçok davranışı vardı. Güler yüzü,  güçlü hitabeti, hoş sohbeti ve samimiyeti ile hem Türkiye'nin, hem de Samsunun gönlünde taht kuran bir insandı. Vefatıyla sevenlerine ilk defa üzüntü yaşatan İhsan Kalkavan abimiz geride hiç silinmeyecek izler bırakarak ahirete intikal etti.  Kendisini minnetle ve rahmetle yad ediyorum. Ruhu şad mekanı cennet olsun. Huzurlu ve modern kentlerin oluşumunda her zaman toplumun tüm kesimleri ile omuz omuza olmalıyız. Hem doğru kararlar alarak vatandaşımızın memnuniyetini arttırmak hem de gönül belediyeciliği anlayışımızı hayatta tutmak adına bu çok büyük önem arz etmektedir. Ortak aklı kendimize kılavuz yaparak 5 yıla yakın bir sürede 20 yıldır yapılamayan dev projelere imza attık. Her şeyden önce hemşehrilerimizin gönlüne girmeyi en büyük görevimiz varsaydık. Bu anlayışla birlik ve beraberliğimizi her zaman olduğu gibi güçlü tutmaya devam edeceğiz" sözcüklerini kullandı.

Ziyaret,  rahmetli İhsan Kalkavan'ın kızı Melis Kalkavan ile Deniz Ticaret Odası Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İskender Yağız'ın hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.