banner388

Tok: "Dev projelere imza attık"

Basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım'ın 20 yıllık tarihinde yapılan hizmetlerden daha çoğunu bu 4 yıllık dönemde yapmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Tok: "Dev projelere imza attık"

Basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım'ın 20 yıllık tarihinde yapılan hizmetlerden daha çoğunu bu 4 yıllık dönemde yapmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

26 Mayıs 2018 Cumartesi 10:21

Samsun haber - İlkadım Belediyesi, geleneksel basın iftar programını Cafe ve Restaurantta düzenledi. Başkan Tok, katılımcılarla tek tek selamlaştı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Değişik mahallelerde iftar düzenliyoruz”

Her gün farklı bir mahallede iftar verdiklerini ve sonrasında da etkinliklerinin devam ettiğini söyleyen Başkan Tok, "Halkımız bu iftarlara yoğun ilgi gösteriyor. İsmine de 'Komşu İftarları' dedik. Komşu İftarları'nda dedeyle torun, gelinle kaynana ile birlikte bütün aile fertleri bir arada iftarlarını açıyorlar. İftarı her zaman aynı mahallede yaptığınız zaman gelen katılımcılar yüzde 80 aynı oluyor. Biz de farklı insanlarla iftar yapmak için değişik mahallelerde iftar düzenliyoruz. Bu iftarlarımızdan birini de Ramazanın 11'inci gününde Yabancılar Pazarı önü Kurtuluş Yolu başlangıcında ilahi ve Kuran Tilavetleri ile yapacağız. Bu iftarımıza da tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. İftardan sonra teravih programında da Türkiye'nin sevilen ve tanınan hocalarını getiriyoruz. Her akşam farklı bir camide de Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıyoruz" dedi.

“Yapılan hizmetleri 4 yıl gibi kısa bir süre içerisinde yaptık”

4 yıllık hizmet dönemlerinde çok büyük projelere imza attıklarının altını çizen Erdoğan Tok, "Belediye olarak çok önemli projelere imza atıyoruz. İlkadım Belediyesinde bugüne kadar yapılan hizmetleri 4 yıl gibi kısa bir süre içerisinde yaptık. İlkadım tarihinde yapılan hizmetlerden daha çoğunu bu 4 yılda yapmanın gururunu yaşıyoruz. Unkapanı Kültür Merkezi de bu hizmetlerden bir tanesi. Burada eski bir bina vardı. Orayı yıkarak zeminden 3 kat aşağıya indik. Dev fore kazıklarımız atıldı. Belediye olarak burada 250 araçlık otoparkın bulunduğu, kadınların kullanacağı yaşam merkezi, hamam, güzellik merkezi ve sauna olacak. En üst katı da düğün salonu olacak. Unkapanı Kültür Merkezinde bir bina içerisinde 6 projeyi birden hayata geçireceğiz. 2 Haziran Cumartesi günü saat 16.30'da temel atma merasimi yapacağız. Yılbaşına kadar da burayı yetiştireceğiz. Samsunumuza ve ülkemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Haber:Müberra TAŞÇI/Oğuzhan YÜKSEL

Son Güncelleme: 26.05.2018 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 2018-05-26 11:40:13

dev proje park mı belediye binasımı sana fuata oy moy yokkk

Avatar
Atif 2018-05-26 20:31:01

Komikimiş yav :)

Avatar
Hasan 2018-05-26 15:35:52

Atakumdan bahsediyor başkan galiba.. 1 2 seneye atakum geçer ilkadimi... Ilkadimdan kaçıyor herkes.. Ilkadim geriliyor hersene atakum gelişiyor...

Avatar
tatiana vateri 2018-05-26 10:46:20

başkan çalışıyor