banner388
banner390
banner410
banner408

Togar: Hayal edilemeyecekleri hayata geçirdik

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. 

banner269

Togar: Hayal edilemeyecekleri hayata geçirdik

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. 

18 Mart 2019 Pazartesi 20:20
Togar: Hayal edilemeyecekleri hayata geçirdik

Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, MHP Tekkeköy İlçe Başkanı Sevinç Vural, Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat mensupları ile birlikte pazarcı esnafı ve vatandaşları ziyaret ettiler. Başkan Hasan Togar’ın pazar esnafı ve vatandaşları ziyareti oldukça samimi bir havada geçti. 

HAYAL EDİLEMEYECEKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Geçen beş yıl boyunca kimsenin hayal bile edemeyeceği projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Togar, “Biz el ele, gönül gönüle verince neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Yüreğimizi ortaya koyduk. Emeğimizi ortaya koyduk. Birlikte ortaya nasıl bir Tekkeköy ortaya çıkardığımızı artık dostta düşmanda gördü. Yeni Tekkeköy sizin eserinizdir. Bu yola birlikte çıktık. Birlikte başardık. Ama herkes de bilsin ki, biz daha yeni başladık. Sizlerin yüzüne bakınca aydınlık yarınlarımızı görüyorum. Ve sizinle aynı davanın neferi olmaktan gurur duyuyorum” sözcüklerini kullandı. 

ÇALIŞMANIN SÖZÜ GEÇER 

Başkan Hasan Togar, “Tekkeköylü olmak, bu ilçeyi yaşamak başka bir duygudur. Bu ilçe de emeğin sözü geçer. Mücadelenin sözü geçer. Alınterinin sözü geçer. Çalışmanın sözü geçer. İşte bu yüzden burada herkes bilir ki, Tekkeköy kimsenin heveslerine feda edilemez. Tekkeköy halkının Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bir bağı var ve bu bağ öyle güçlü ki kimsenin koparmaya gücü yetmez. İşte o yüzden 31 Mart yarınlarımız için büyük bir yol haritasıdır. Liderimiz de, yolumuzda bellidir. Tekkeköy halkının da yönü bellidir. Hep birlikte çok daha güzel günler bizi bekliyor. Yalanla dolanla yürümez ekmek teknesi. Bazılarının elinde 31 Mart’ta sadece sarıldıkları yalanlar kalacak. Cumhur İttifakı güçlü bir şekilde hedefe doğru yürüyor” şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Totti 2019-03-19 08:25:47

Hanımlar konağını mi yoksa saat kulesini mi hayal edemiyoduk