banner388

TMSF'ye Devredilen Tozlu.com...

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yapılan operasyonlar neticesinde TMSF'ye devredilen Samsun'un en büyük konfeksiyon firmalarından tozlu.com devletin güvenli ellerinde hedefine yürüyor.

TMSF'ye Devredilen Tozlu.com...

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yapılan operasyonlar neticesinde TMSF'ye devredilen Samsun'un en büyük konfeksiyon firmalarından tozlu.com devletin güvenli ellerinde hedefine yürüyor.

11 Mart 2017 Cumartesi 13:04
TMSF'ye Devredilen Tozlu.com...

Samsun Haber - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun kayyum olarak atandığı tozlu.com tedarikçilerinin ve müşterilerinin güvenini sağlamlaştırdı. tozlu.com yenilenen çalışma ortamıyla ve kullanıcı dostu ara yüzüyle alışveriş alışkanlıklarını değiştiriyor. Tekstil ve e-ticaret sektöründe Türkiye’nin etkin markalarından biri haline gelen tozlu.com dünyanın 100’ü aşkın ülkesine ihracat gerçekleştiriyor. TMSF tarafından yönetilen tozlu.com hedefini büyüterek, e-ticaret sektöründe ilk 5'e girmeyi hedefliyor. TMSF yetkilileri önümüzdeki süreçte tozlu.com'un 150 ülkeye ihracat yapar bir duruma getirilmesi için çalıştıklarını belirttiler.

E-TİCARETTE HEDEF İLK 5

Samsun’da yaklaşık 600 kişiye istihdam sağlayan marka artık devletin güvenli ellerinde Türkiye’nin ilk 5 e-ticaret sitesi olma hedefine doğru ilerliyor. Bu doğrultuda yeni hedef ülke sayısını 150’ye çıkarmak olduğunu ifade eden TMSF yetkilileri, 35 bin farklı ürün çeşidiyle sisteme düşen her bir sipariş için çalışanların her aşamada büyük bir özen ve hassasiyet gösterdiklerini belirttiler. tozlu.com'da ürünlerin hatasız bir şekilde kargoya hazır hale gelmesi ve en hızlı şekilde müşterilere ulaşması için büyük bir çaba içerisinde.

BÜYÜK SEZON İNDİRİMİ BAŞLADI

tozlu.com sitesini ziyaret eden alışveriş meraklıları, kadın ayakkabı ve çanta ürünlerinden tesettür giyimine, erkek ve çocuk giyiminden, kozmetik, aksesuar, mutfak araç ve gereçlerine kadar ekonomik fiyat seçenekleriyle büyük ilgi görüyor. Haftanın fırsat ürünlerini de resmi internet sayfasında yer veren tozlu.com bugünlerde yüzde 80'i bulan büyük sezon indirimi ile de müşterilerine ekonomik fırsatlar sunuyor. Tozlu'nun yan firması Diesre'nin marka giyim ürünleri de yüzde 50'ye varan indirimle alıcılarıyla buluşuyor.

Kaynak: Gazete Gerçek

Son Güncelleme: 11.03.2017 16:36
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberTmsfKayyumTozlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.