banner388

Tıp profesörü, Siyaset Bilimi bölümünden mezun oldu

OMÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türker Yardan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünü üçüncülükle bitirdi.

Tıp profesörü, Siyaset Bilimi bölümünden mezun oldu

OMÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türker Yardan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünü üçüncülükle bitirdi.

30 Mayıs 2018 Çarşamba 17:19
Tıp profesörü, Siyaset Bilimi bölümünden mezun oldu

Samsun haber - Ondokuz Mayıs Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde mezuniyet töreni yapıldı. OMÜ Yaşam Merkezi'nde düzenlenen törende 463 öğrenci heyecan dolu anlar yaşadı. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebül Muhsin Doğan, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Mutlu ve Doç. Dr. Selahattin Kaynak, öğretim üyeleri, aileler ve öğrenciler katıldı.

“HERKESİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUZ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından ilk olarak konuşan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ebül Muhsin Doğan "Biz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ailesi olarak bugün çok gururluyuz. Dört yıl önce kucakladığımız, bin bir emekle hayata hazırladığımız öğrencilerimizi bugün meslektaşlarımız olarak uğurluyoruz. OMÜ olarak öğrencilerimize daima verebileceğimizin en iyisini vermeyi ilke edindik. Öğrencilerimizi sadece bilgi ile donatmaya çalışmadık, aynı zamanda onların tüm hayatlarında başarılı olmalarını sağlayacak beceri ve yetkinliklerle de donattık. Öğrencilerimizin OMÜ’ye ilk kayıt yaptırdıkları andan, diplomalarını aldıkları ana kadar emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyoruz ve bugünün en büyük gururunu yaşayan aileler ile öğrencilerimizi de canı gönülden kutluyoruz" dedi. 

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan ise yaptığı konuşmada, "Her şeyini evladına vakfeden aileler, bütün birikimini gençlerin yetişmesine adamış eğitim kadroları ve öğrenme heveslisi olan siz gençlerimiz Türkiye’nin geleceğine damga vuracaksınız. Biz sizlerle ilişkimizin bittiğini düşünmüyoruz aksine ilişkimizin yeni bir boyuta geçtiğine inanıyoruz. Bugün artık mezun olsanız da yeni bilgileri öğrenme ihtiyacınız olacaktır. Siz bize ne zaman ihtiyaç duyarsanız biz sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 


Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünü birincilikle bitiren Mehmet Ali Uzun ise duygularını paylaşarak arkadaşlarına mezuniyet yeminini ettirdi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Uzun'un ismini şeref kütüğüne çaktı. Uzun başarı belgesini Dekan Ceyhan'ın elinden aldı.

Törende ise en dikkat çeken isim Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünü üçüncülükle bitiren OMÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türker Yardan oldu. Profesör Yardın, başarı belgesini çocuklarıyla birlikte Prof. Dr. Elif Dikmetaş Yardan’dan aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.