banner388
banner390
banner410
banner408

TFF'den Samsun'a Teşekkür

Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesi üzerinden sıcak ev sahipliğinden dolayı Samsun'a teşekkür etti.

banner269

TFF'den Samsun'a Teşekkür

Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesi üzerinden sıcak ev sahipliğinden dolayı Samsun'a teşekkür etti.

08 Aralık 2016 Perşembe 12:40
TFF'den Samsun'a Teşekkür

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri dün Samsun'a geldi. Samsun'da yönetim kurulu toplantısı yapan TFF ekibi, Samsunspor'un yeni stadını da gezdi. Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesi üzerinden 'Teşekkürler Samsun' başlıklı bir teşekkür mesajı yayınladı.

İşte TFF'den yayınlanan o teşekkür mesajı:

"Samsun'da gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısı ve TFF heyetinin ildeki temasları sırasında göstermiş oldukları sıcak ev sahipliği ve konukseverlikten dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç başta olmak üzere, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,  Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ile Samsun ili yetkilileri ve halkına içtenlikle teşekkür ederiz.

Bulunmaktan her zaman mutluluk duyduğumuz Samsun'un yeni yapılan stadyumunda A Milli Takımımızın oynayacağı bir maç organizasyonunda tekrar birlikte olacağımız temennisi ile esenlikler dileriz.

Türkiye Futbol Federasyonu"

Son Güncelleme: 09.12.2016 15:04
Anahtar Kelimeler:
SamsunTff
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sinan 2016-12-08 16:00:02

Hangi yüzle geldi Samsunspor kumeyemi dusurmek icin