banner388
banner390
banner410
banner408

Teröre Lanet Yağdırdı

Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, lanet yağdırdı.

banner269

Teröre Lanet Yağdırdı

Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, lanet yağdırdı.

30 Haziran 2016 Perşembe 14:32
Teröre Lanet Yağdırdı

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısına tepkisini gösteren Yılmaz, "İstanbul'da olan hain saldırı hepimizin yüreğini dağladı. Allah bu işin içinde ve arkasında kimler varsa hepsinin Allah belasını versin. Orada şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Git gide büyüyen ve gelişen ülkemizin ilerlemesini çekemeyen unsurlar terör saldırıları ile bu gelişime engel olmaya çalışıyor. Ülkemizin önünü kesmeye çalışıyorlar ama Rabbim onları değil bizleri galip kılacaktır. Çünkü bizim yüreğimizdeki inanç, milletimizin duası bu hainleri yok edecektir” şeklinde konuştu.

"İÇİNİZİ RAHAT TUTUN BOZUK YOL KALMAYACAK”
Terme'de yapılan yatırımlardan söz eden Başkan Yılmaz, "30 Mart seçimlerinden bu yana tüm ilçelerimizde olduğu gibi Terme'mizde de gecemizi gündüzümüze kattı Terme'nin her bir noktasını karış karış inşa ediyoruz. Yaptığımız alt yapılardan dolayı bazı yerlerde bozuk yollar mevcut. Burdan size açık açık söylüyorum. Bunlar sizi asla telaşlandırmasın. Önümüzdeki bir kaç ay içerisinde hepsi onarılacak. Alt yapıyı yapmak zorundayız ve bu konuda da sizlerden biraz tahammül ve sabır bekliyoruz. Biz sizin hizmetindeyiz sizin hizmetkarınız" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 30.06.2016 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.