banner388

Terme'de OMU Senato toplantısı

Terme Meslek Yüksekokulu (MYO)’da Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Senato Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Prof. Dr. Sait Bilgiç başkanlık etti.

Terme'de OMU Senato toplantısı

Terme Meslek Yüksekokulu (MYO)’da Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Senato Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Prof. Dr. Sait Bilgiç başkanlık etti.

19 Ekim 2017 Perşembe 21:27
Terme'de OMU Senato toplantısı

Samsun Haber - Terme Belediye Başkanı Şenol Kul tarafından verilen yemekte başlayan toplantıda Terme Kaymakamlığına vekâlet eden Mustafa Güney, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Belediye Başkanı Şenol Kul ile Senato Üyeleri ve ilçe protokolü katıldı.

“İstişareyle en sağlıklı kararları almalıyız”

Prof. Dr. Bilgiç, “Bizler tabii bu çerçevede Gemicilik ve Deniz Bilimleri Fakültesinin en iyi ve nitelikli eğitimi nerede verebileceğini göz önünde tutacağız. Tabii bunu yaparken bu şehrin dinamiklerini, aktörlerini ve imkânlarını dikkate almak durumundayız. Bununla birlikte yöneticilerimiz ve ilgililerin mevcut görüş ve fikirlerini önemseyip istişareyle en sağlıklı ve doğru kararı almalıyız. İnsan ve mali kaynaklarımızı mümkün olduğunca verimli kullanmak boynumuzun borcu. Kararlarımızı özel beklentilerimiz yahut duygusallığımız belirlememeli, aksine bunu ülkemizin menfaatleri belirlemeli” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından birtakım ziyaretlerde bulunan Rektör Bilgiç, ilçe protokolü ve Senato Üyeleri, Kozluk OMV Fen Lisesi ziyaretinde sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet ettiler. Rektör Bilgiç ve beraberindeki ilçe protokolü ve Senato Üyeleri ayrıca öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektirdi. Ziyaretin sonunda mevcut kantinlerinin daha büyütülmesi talebinde bulunan öğrenciler Başkan Şenol Kul’dan söz aldı.
Son olarak Kozluk bölgesindeki ormanlık alanda yürüyüşe çıkan protokol üyeleri bu esnada evlilik fotoğrafları çektiren yeni bir çifte de mutluluklar diledi. Dolu dolu geçen Terme ziyaretinin ardından Rektör Bilgiç başkanlığındaki Senato, Terme Meslek Yüksekokulunda olağan haftalık toplantısını gerçekleştirdi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunTermeOmüSenato
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.