banner388
banner390
banner410
banner408

Terme'de öldürülen Orman Muhafaza memuru hakkında yeni gelişme!

Samsun Terme'de, dün gece tarlada tüfekle vurulmuş halde ölü bulunan Orman Muhafaza memuru Yüksel Berk hakkında Valilik'ten açıklama geldi.

banner269

Terme'de öldürülen Orman Muhafaza memuru hakkında yeni gelişme!

Samsun Terme'de, dün gece tarlada tüfekle vurulmuş halde ölü bulunan Orman Muhafaza memuru Yüksel Berk hakkında Valilik'ten açıklama geldi.

06 Aralık 2019 Cuma 23:45
Terme'de öldürülen Orman Muhafaza memuru hakkında yeni gelişme!

Dün gece meydana gelen olayda, tüfekle vurulmuş halde Orman Muhafaza memuru Yüksel Berk'in cansız bedeni tarlada bulundu. Samsun Valiliği de olayla ilgili açıklama yaparak şunları söyledi:

3 şüpheli şahıs gözaltına alındı

"Samsun İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahası olan Terme İlçesi Gölyazı Mahallesi Çoban Yatağı mevkiinde Tarım ve Orman Bakanlığı Samsun Şube Müdürlüğü Terme Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğinde saha bekçisi olarak görevli olan Yüksel Berk isimli şahsın kaçak avcıları durdurmak için avcılara ikazda bulunduğu esnada, avcılardan birinin tüfek ile ateş etmesi sonucu Yüksel Berk isimli şahsın baş kısmından vurularak olay yerinde hayatını kaybetmesi olayı ile ilgili olay yerinde 1 adet boş av fişeği kartuşu bulunarak olay yerindeki şüphelilere ait araç içerisinde parmak izi incelemesi yapılmıştır.

Olayın şüphelilerinin yakalanması amacıyla Samsun il Jandarma Komutanlığı ekiplerince olay yeri çevresi kontrol altına alınarak gerekli çalışmalar yapılmış, yapılan çalışmalar sonucunda olaya karıştığı tespit edilen 3 şüpheli şahıs Terme ilçesi Karacalı mevkii ormanlık alanda olayda kullanılan av tüfeği ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmış olup, tahkikata başlanılmıştır"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaan 2019-12-07 09:43:41

Hayrola olay yerinde miydin Murat ? Farzedelim öyle vurmak mı gerekiyor ? Devleti kurumları ne sanıyorsun sen ? Gider amirine şikayet edersin iş biter . Bilip bilmeden boş yapmanın anlamı yok

Avatar
Murat 2019-12-07 08:02:44

Ormancilar kendini kral saniyor. Hep bekeje yaşama derdinkerer. Rüşvet haraç garibana tehdit vs yapiyorlar arkasina devleti alip. Sonuç da böyle olaylar çokca oluyor.

Misafir Avatar
samsunlu 2019-12-07 08:55:36 @Murat

adamı öldürmüşler sen neden bahsediyorsun...sende mi kaçak avcılık,kaçak ağaç kesiyorsun da böyle konuşuyorsun??

Beğenmedim! (0)
Avatar
hüseyin 2019-12-07 12:06:47

bir avcı olarak yapılan bu caniliği şiddetle kınıyorum milli parklar avcının düşmanı değil dostudur dostluk etmesini bilirsen Allah ailesine sabırlar versin mekanı cennet mekanı olsun umarım bu tip olaylar son bulur