banner388

Terme Belediyesi Binası yıkılacak mı?

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yıkılması gündeme getirilen Terme Belediyesi Hizmet Binası gündeme getirildi.

Terme Belediyesi Binası yıkılacak mı?

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yıkılması gündeme getirilen Terme Belediyesi Hizmet Binası gündeme getirildi.

10 Ekim 2017 Salı 18:01
Terme Belediyesi Binası yıkılacak mı?

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 yılı Ekim ayı 17. birleşiminin komisyon toplantısı yapıldı. 42 maddenin onaylanarak meclise havale edildiği toplantı Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda Meclis Başkan Vekili Turan Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. Maddelerde 2'si oy çokluğuyla 40 tanesi ise oy birliği kabul edilerek meclise havale edildi.

“CHP’Lİ İSİM İTİRAZ ETTİ”

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum ilçesinde Alanlı Mahallesi’nde 24 derslikli okul yapılması Samsun İlim Yayma ve Eğitim Vakfı tarafından kullanılması mecliste gündeme geldi. Maddeye CHP Grup Başkanvekili Mustafa Tüfek itiraz etti. Okul yapma işinin belediyelere ait olmadığını vurgulayan Tüfek, ret oyu verdi. Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, belediyelerin eğitime katkı sağlamaya çalıştığını belirtti. Madde oy çokluğu ile kabul edildi.

“ÖNCELİK DİĞER SORUNLAR OLMALI”

Oy çokluğu ile meclise havale dilen bir madde ise 'Terme Belediyesi tarafından hizmet binası olarak kullanılan binanın yıkılarak Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir bina yapılması' oldu. AK Parti Terme Meclis Üyesi Recep Ertan, yıkılan binanın altındaki 12 esnafın mağdur olacağını iddia etti. Ertan'ın ret oyu vereceğini açıklamasının ardından AK Parti Terme Meclis Üyesi Hacı Bilal Arslan’da Terme'de önce su sorununun çözülmesi gerektiğini söyledi. AK Parti Terme Meclis Üyesi Sabri Arslan'da yeni hizmet binasının ilçeye vizyon kazandıracağını belirtti. Madde oy çokluğu ile kabul edilerek komisyona havale edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.