banner388

Terme Belediye Başkanı'ndan Sakarlı ile ilgili açıklama

Samsun'un Terme ilçe Belediye Başkanı Şenol Kul, Sakarlı'daki yol sorunuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Terme Belediye Başkanı'ndan Sakarlı ile ilgili açıklama

Samsun'un Terme ilçe Belediye Başkanı Şenol Kul, Sakarlı'daki yol sorunuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

24 Haziran 2017 Cumartesi 13:42
Terme Belediye Başkanı'ndan Sakarlı ile ilgili açıklama

Samsun haber - Terme ilçesi'nde bazı vatandaşların yol problemlerinin çözülmemesi ve Ordu'ya bağlı İkizce Belediyesi'ne ait iş makinelerinin yolları yapmasıyla ilgili Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, açıklamalarda bulundu.

Başkan Şenol Kul mahalleye yapılan yatırımları söyleyerek, "Sakarlı'da 2 buçuk kilometre beton yol, Ana Çökek mahallesi'ne 2 buçuk kilometre beton yol, 2 buçuk kilometre Cumhuriyet Mahallesi parke yol, 2 buçuk kilometre arası Sakarlı-Kolcuk arası parke, Sakarlı-Evci arasın 2 buçuk kilometre parke yol yaptık. Bunun dışında stabilize yollar yaptık, ayrıca Sakarlı'ya SASKİ 4 Milyon TL'lik alt yapı yatırımı yaptı. Keşke her yer Sakarlı kadar hizmet alsa" dedi.

Bayram nedeniyle oluşan yoğunluktan dolayı İkizce Belediyesi'yle kendisinin konuştuğunu ifade eden Kul, "Bir ilçe bir başka ilçeye haberi olmadan girebilir mi, bu mümkünmüdür. O şikayet eden kişilerin derdi Samsun veya Terme değil, Şenol Kul'dur. Daha öncedende böyle şeyler yaptılar. Bayramı rahat geçirsinler diye komşu belediyemizle konuşup yardım aldık. yeri geliyor biz İkizce Belediyesi'ne yardım ediyoruz, yeri geliyor onlar bize yardım ediyor, bu iş böyledir. Bu Cuma namazını Sakarlı'da bir camiide kıldım, mahalleliyle de konuştum yolu yaptırıyoruz diye. Keşke Sakarlı Mahallesi'ne yapabildiğimiz yatırımların 10'da birini başka bir belediyeye yapabilsek" diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 01.08.2017 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sakarlı 2017-06-24 15:28:11

Sayın başkanım Sakarlı yeni kurulmuş bir yerleşim değildir 10 yıl öncesi ile şimdiki hali arasında uçurumlar var Sakarlı yi mahvettiniz ne yol ne su ne elektrik ne de huzur kaldı. Utanıyoruz yanımızda misafirimizle gelmeye. Ramazan'ın ilk günü şehit kardeşimizin cenazesine devlet büyükleri gelecek diye mi gece sabaha kadar yolları yaptınız o gün buna gerek yoktu. 3 yıl önce sel oldu ne yol kaldı ne de su hatta hasara neden olan dere yatağı çalışmanız yeni başladı. Kimsenin senin şahsınla alıp veremediği yoktur. Milletin köylünün tek derdi yol su elektriktir. Tankerle su dağıtarak bu sorunu çözemezsin. İkizce den yardım alarak bu sorun çözülmez. İyi bayramlar